umaxx Odesláno 23. březen 2011 Odesláno 23. březen 2011 zdar lidi potrebuji poradit mam 406 1,816v při jízdě zhasne motor když prošlápnu plyn tak se chytí a jede dál jindy to jen tak cukne a zase jede a když se to nepodaří zastavím a nejde nastartovat resp.nastartuju a do vteřiny zdechne když při startování prošlapuju plyn ma snahu ale jako že se dusi no a nakonec když po 10-20 startech naskočí tak ve vysokých otáčkách ty se pak vrati na normal. krokový motor ok diagnostika hlasila chybu potenciometru plynu vyměnil jsem problem trvá už nevím co stím antikristem mam dělat poradte pls tomin174 ohodnotil 1 Citovat
umaxx Odesláno 23. březen 2011 Autor Odesláno 23. březen 2011 tak jsem vymenil snímač zelený čidlo i rampu a antikrist stále chcípá a stále cuká Citovat
umaxx Odesláno 24. březen 2011 Autor Odesláno 24. březen 2011 jestli jsem to vše dobře pochopil tak kolegovi nešel motor nastartovat (vadný snímač) to muj problem neni ja normalně jezdim ale s cukáním a chcípáním a intervaly se zkracují ještě jsem vyměnil celou klapku jsou na ni ještě 2 čidla tak uvidim dnes kam dojedu Citovat
umaxx Odesláno 24. březen 2011 Autor Odesláno 24. březen 2011 tak jsem vyměnil klapku najezdil jsem asi 50km a pak to začlo o5 škubat sice nezdechnul a o dost mémě škubal ráno nechtěl držet volnoběh a když vyřadím prosvěcijí kontrolky. Nevím co dal měnit už asi jen motor. Citovat
groovred Odesláno 26. březen 2011 Odesláno 26. březen 2011 skus se podivat na zelene cidlo teploty vody pro ecu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.