Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Hmm, sakra tak teď v tom mám zmatek, přiznám se, že tuhle problematiku jsem začal sledovat nedávno, ale vysvětlí mi někdo princip -. zjednodušeně stačí - myslel jsem, že jsou, dá se říct 3 varianty ježdění na LPG(nebudu brát vpotaz startování a rozehřívání auta) - takže 1. jezdí se pouze na LPG ; 2. jezdí se na LPG s přístříkem benzínu (podle toho co jsem četl, tak kvůli ochlazování válců....) ; 3. jezdí se na LPG + přimazává flashlube (nějakou olejovou směsí - opět \"prý\" kvůli zlepšení a výdrži chodu válců - s velkým ? funkčnosti) - nebo by se dal i čtvrtý případ - jízda na LPG + přístřik + flashlube, ale to je už jedno. Tak pokud jsou opravdu 3 způsoby správně (otázka, jestli jsem vše pobral správně), tak bandita jezdí jen na LPG, nebo a co je pravděpodobnější mu ten přístřik bere tak málo benzínu, že to téměř nepzná - ale to už jen spekuluji :D

Tak a kde je teď pravda? Budu rád, když to tu někdo objasní, kdo se v tom opravdu vyzná, díky moc předem

[upravil dne 17/4/12 16:38 od IceBee]

Odesláno

Je to jednoduche. LPG u aut napr MPi /palivo sa vstrekuje do sania resp. pred sacie ventily/ po naštartovaní ide auto na benzin a násedne po zahriati motoru na 35 stupnov sa prepne na lpg a ide len výhradne na lpg. U aut s priamym vstrekovaním paliva FSi /palivo je vstrekované priamo do valcov/ je potrebný prísun benzínu aby sa chladili vstreky, ktoré by sa inak prehriali a došlo by k ich poškodeniu. a to je všetko. primazávanie Flashlube sa nepoužíva a vlastne ani neda použiť u aut s priamym vstrekovaním ale len u MPi. a to je všetko...

Odesláno

A novinka vo svete LPG. Holandská firma vyvinula system pre FSi motory a plyn sa vstrekuje priamo do valcov cez benzinove vstrekovače...ale len pre VW koncern. škoda

Odesláno

Děkuju za objasnění KamilZ ;) jestli tě můžu ještě prubnout o radu, tak jak je to teda s VTi - zde je to přímým vstřikem, nebo se pletu? A nevíš odhadem kolik to \"žere\" přitom přístřiku?

Odesláno

Ok, děkuju opravdu moc za objasnění problematiky - takže je to jak jsme psal, bandita007 to má buď nějaký divný,nebo si nevšiml, že mu to žere i benzín, že? :) Teda podle toho co čtu výš ;) A nebo má opravdu tak nízkou spotřebu, že mu to žere málo benzínu. :-)

Odesláno

Přece jenom ještě jedna věc mě napadla, takže auto s přímým vstřikem (přístřík benzínu) jede od začátku(nastartování) v poměru 20/80 benzín/LPG - nebo taky nejdřív jen benzín a pak se přeblikne na LPG?

• O 1 rok později...
Odesláno
VTi je priamy vstrek a čo sa týka spotreby je to 20:80 benzin:plyn. ale výrobca splynovaču udávo do 20 percent.

VTI je vstrik do sání!!!

Thp je primy strik do válce....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...