IceBee Odesláno 17. duben 2012 Odesláno 17. duben 2012 Hmm, sakra tak teď v tom mám zmatek, přiznám se, že tuhle problematiku jsem začal sledovat nedávno, ale vysvětlí mi někdo princip -. zjednodušeně stačí - myslel jsem, že jsou, dá se říct 3 varianty ježdění na LPG(nebudu brát vpotaz startování a rozehřívání auta) - takže 1. jezdí se pouze na LPG ; 2. jezdí se na LPG s přístříkem benzínu (podle toho co jsem četl, tak kvůli ochlazování válců....) ; 3. jezdí se na LPG + přimazává flashlube (nějakou olejovou směsí - opět \"prý\" kvůli zlepšení a výdrži chodu válců - s velkým ? funkčnosti) - nebo by se dal i čtvrtý případ - jízda na LPG + přístřik + flashlube, ale to je už jedno. Tak pokud jsou opravdu 3 způsoby správně (otázka, jestli jsem vše pobral správně), tak bandita jezdí jen na LPG, nebo a co je pravděpodobnější mu ten přístřik bere tak málo benzínu, že to téměř nepzná - ale to už jen spekuluji Tak a kde je teď pravda? Budu rád, když to tu někdo objasní, kdo se v tom opravdu vyzná, díky moc předem [upravil dne 17/4/12 16:38 od IceBee] Citovat
KamilZ Odesláno 17. duben 2012 Odesláno 17. duben 2012 Je to jednoduche. LPG u aut napr MPi /palivo sa vstrekuje do sania resp. pred sacie ventily/ po naštartovaní ide auto na benzin a násedne po zahriati motoru na 35 stupnov sa prepne na lpg a ide len výhradne na lpg. U aut s priamym vstrekovaním paliva FSi /palivo je vstrekované priamo do valcov/ je potrebný prísun benzínu aby sa chladili vstreky, ktoré by sa inak prehriali a došlo by k ich poškodeniu. a to je všetko. primazávanie Flashlube sa nepoužíva a vlastne ani neda použiť u aut s priamym vstrekovaním ale len u MPi. a to je všetko... Citovat
KamilZ Odesláno 17. duben 2012 Odesláno 17. duben 2012 A novinka vo svete LPG. Holandská firma vyvinula system pre FSi motory a plyn sa vstrekuje priamo do valcov cez benzinove vstrekovače...ale len pre VW koncern. škoda Citovat
IceBee Odesláno 17. duben 2012 Odesláno 17. duben 2012 Děkuju za objasnění KamilZ jestli tě můžu ještě prubnout o radu, tak jak je to teda s VTi - zde je to přímým vstřikem, nebo se pletu? A nevíš odhadem kolik to \"žere\" přitom přístřiku? Citovat
KamilZ Odesláno 17. duben 2012 Odesláno 17. duben 2012 VTi je priamy vstrek a čo sa týka spotreby je to 20:80 benzin:plyn. ale výrobca splynovaču udávo do 20 percent. Citovat
IceBee Odesláno 17. duben 2012 Odesláno 17. duben 2012 Ok, děkuju opravdu moc za objasnění problematiky - takže je to jak jsme psal, bandita007 to má buď nějaký divný,nebo si nevšiml, že mu to žere i benzín, že? Teda podle toho co čtu výš A nebo má opravdu tak nízkou spotřebu, že mu to žere málo benzínu. :-) Citovat
IceBee Odesláno 17. duben 2012 Odesláno 17. duben 2012 Přece jenom ještě jedna věc mě napadla, takže auto s přímým vstřikem (přístřík benzínu) jede od začátku(nastartování) v poměru 20/80 benzín/LPG - nebo taky nejdřív jen benzín a pak se přeblikne na LPG? Citovat
KamilZ Odesláno 17. duben 2012 Odesláno 17. duben 2012 najskor len benzina potom za prida plyn. pozri graf na http://www.gera.cz/lpg/prestavba-fsi-na-lpg.php Citovat
IceBee Odesláno 18. duben 2012 Odesláno 18. duben 2012 Už to vidím, díky za odkaz - už mi to i cvaklo, jen jsem hlavně ze začátku nevěděl do jaké kategorie ten VTi motor zařadit - teď už chápu. Citovat
venca.5 Odesláno 15. únor 2014 Odesláno 15. únor 2014 Máte niekto LPG aj na 1.4 16V, 65kW - KFU? Nebývajú s tým problémy? (elektronika a pod.). Vďaka Citovat
Charlie 1 Odesláno 16. únor 2014 Odesláno 16. únor 2014 VTi je priamy vstrek a čo sa týka spotreby je to 20:80 benzin:plyn. ale výrobca splynovaču udávo do 20 percent. VTI je vstrik do sání!!! Thp je primy strik do válce.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.