Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Osram night breaker su schvalene

Osram NB

Of course the NIGHT BREAKER PLUS family of lamps can be easily exchanged for any corresponding halogen lamps and are 100% street legal across all of Europe..

[upravil dne 23/3/11 15:20 Marcel00]

Marcel ... riesime tie osram rallye a tie niesu schvalene :papa

[upravil dne 23/3/11 15:26 Marcel00]

Odesláno
neviem ci bude velka ale myslim si ze keby svietia nejak normalne tak ich schvalia a schvalene niesu tak tam asi bude nejaky rozdiel :D

Ta zarovka ma oproti standatni zarovce 65 W. Bude to produkovat vic tepla nez normalni zarovka. Nemas strach ze ti to znici svetla???

ano teraz pozeram ze ma 65W ... nieje to az tak vela ci :myslim

Odesláno
bude to ozaj az tak vadit tomu svetlu tych 10W naviac ?

Myslim si ze jo. Svetlo je s nejakou rezervou delany pro standartni zarovky. Casem by ti to mohlo ponicit parabolu a kryci polykarbonatovy sklo

Odesláno

První zkus rozdělat světla.......nejde to .....a jestli ano tak velmi velmi hrubou silou......

A máš Peugeota nebo BMW ????? Tak nedělej z toho BMW

[upravil dne 23-3-11 19:21 Přema]

Odesláno

vsade mas napisany rozmer... rozober parabolu co pochybujem ze niekto kvoli tomu takemuto niecomu robil, nakolko rozobrat svetlomet je pakaren...

moj osobny nazor ze na Pegu sa to vobec ale vobec nehodi... tot moj nazor.:papa

Odesláno

Tak jsem ráno vyjel s novejma žárovkama a myslel jsem že to bude svítit víc :roll ještě taková maličkost někde jsem četl že by tyto žárovky měli svítit do běla a kukál jsem jak tak jsem nic takovího neviděl tak jak teda by měli svítit ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...