Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ak myslis original xenon - velmi vela - nove svetla, ostrekovanie svetiel, snimace na napravach, riadiaca jednotka, kabelaz .... Len nove original xenon svetlo stoji kopu . Ale to uz niekde bolo diskutovane par krat.

Ak myslis \"HID Xenon\" sadu, riesenie sa vola \"Hledání\", takisto vecna téma...

[upravil dne 21/3/11 20:52 merlin99]

Odesláno

predpokladam ze sa pytas na origo xenony.

zacnem tym ze to ani nepojde oficialne urobit, nakolko zasah do svetiel je zasah do konstrukcie vozidla a to podlieha

schvalovaciemu konaiu uradu dopravy. aspon na SKK to tak je. a teraz k cene.

nove svetlomety mas cca 2.000€, potom potrebujes naraznik s ostrekovacmi, naklonovy senzor.... atd...

no tipujem ze tak okolo 150.000 sa budes hybat ak nie viac, ale urcite ti tu napisu znalejsi problematiky :)

lacnejsia alternativa je zohnat vsetko na vrakovisku. osobne si myslim ze su to totalne vyhodene peniaze,

ktore si myslim ze vies zuzitkovat aj lepsie. Vela stastia.

Odesláno

tie ktore dost dobre a intenzivne svietia maju vzdy znizenu vydrz ako standard. Ja som kupoval OSRAM NIGHT BRAKER + balenie 2ks v blistri, cena 12€/za balenie v akcii. Maximalna spokojnost, krasna farba svetla. uz ich mam 2 mesiac.

[upravil dne 21/3/11 21:02 Marcel00]

Odesláno

mne to pride tak len len... ideal je 1x rocne.

u tych night braker sa predpoklada zivotnost cca 250-300 hodin, u tych night braker plus by mala byt az 550-600 hodin.

takze ja ked mne nahodou odidu, kupim tie plus. do dialkovych kupim iba tie night braker.

cakam na nejaku akciu, alebo objednam z vonka.

jednoduchy vypocet.

pocet najazdenych kilometrov vydelit priemernou rychlostou a ziskate cas v hodinach.

V tvojom pripade predpokladam ze spravis cca 30t-50t km rocne...

Odesláno

ja mam osram night braker aj v stretavackach aj v dialkacoch ... porezal som ten link a zaujaly ma tie rallye ale niesu schvalene :D dal by som ich do dialkacov ... nechcem zas oslnovat oproti iducich stretavackami

Odesláno

tie osram night braker fakt velmi dobre, sam som bol prekvapeny... namiesto tych povodnych co tam boli to bol velky skok k lepsiemu. aj co sa svietivosti, vzdialenosti dosvitu a fabry svetla tyka. maximalna spokojnost.

Odesláno

tak teda které by jste mě doporučili ty OSRAM NIGHT BRAKER nebo OSRAM NIGHT BRAKER PLUS které su lepší a vydrží aspon ten pul rok jak tu píšete já zatím bych zkusil na potkávací světla

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...