lacoceco Odesláno 20. březen 2011 Odesláno 20. březen 2011 ahojte, mám P406 BREAK r.v. 2003 neodborne som odpálil elektroniku v páčkach pod volantom , zohnal som ďalšie, vyskúšané idú, jedine čo mi prestane ísť po troch minútach zamknutia auta, keď sa auto uloží do ekonomického modu je príjmač diaľkového ovládania centralu , vie mi niekto poradiť čo s tým? otvorím jedine kľúčikom do zámky a pootočenie, potom mi už funguje aj diaľkové a zase do doby troch minut po odstavení auta a vypnutí kľučikom zo zapaľovania, dá sa to niekde nastaviť na diagnoze? budem vďačný za každú radu, poraďte prosím Citovat
HonzaZ Odesláno 20. březen 2011 Odesláno 20. březen 2011 Zkontroluj pojistku F6 v kabině v palubce. Citovat
lacoceco Odesláno 20. březen 2011 Autor Odesláno 20. březen 2011 Poistka tam ani nebola, ako to fungovalo bez nej nechapem , teraz po pol hodine otvorilo .............. supeeer , dakujem , oprobujem o hodinu [upravil dne 20.3.11 17:01 lacoceco] Citovat
shark734 Odesláno 20. březen 2011 Odesláno 20. březen 2011 diagnostika...nieco podobne som riesil, moze to byt vadna BSI Citovat
lacoceco Odesláno 20. březen 2011 Autor Odesláno 20. březen 2011 teraz pisem , ze po pol hodine stania mi to otvorilo , uvidim co bude o hodinu , zatial to funguje, dam znat ako to dopadlo Citovat
lacoceco Odesláno 20. březen 2011 Autor Odesláno 20. březen 2011 ďakujem si zlatý, ja som najprv zle porátal , siedmu poistku som kukal, potom som sa vrátil a čuduj sa svete ona tá F6 tam ani nebola, nechápem ako mi to fungovalo predtým, potom som odpálil páčky nevedomý som sa šprtal s alarmom a takto to dopadlo, pol roka , cez zimu som chodil na dorábanom centráli ale ma už hneval , vždy keď som mal vo vrecku , tak som si nechtiac auto otvoril, zavrel, atď, teraz z určitosťou môžem povedať, už to funguje, akurát som z obloka kontroloval, otvorilo , zavrelo , ĎAKUJEM ZA RADU [upravil dne 20.3.11 17:27 lacoceco] Citovat
lacoceco Odesláno 20. březen 2011 Autor Odesláno 20. březen 2011 admin, môžeš to označiť za vyriešené , ešte raz ďakujem za radu od pána HonzaZ, Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.