Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ahojte, mám P406 BREAK r.v. 2003 neodborne som odpálil elektroniku v páčkach pod volantom , zohnal som ďalšie, vyskúšané idú, jedine čo mi prestane ísť po troch minútach zamknutia auta, keď sa auto uloží do ekonomického modu je príjmač diaľkového ovládania centralu , vie mi niekto poradiť čo s tým? otvorím jedine kľúčikom do zámky a pootočenie, potom mi už funguje aj diaľkové a zase do doby troch minut po odstavení auta a vypnutí kľučikom zo zapaľovania, dá sa to niekde nastaviť na diagnoze? budem vďačný za každú radu, poraďte prosím

Odesláno

Poistka tam ani nebola, ako to fungovalo bez nej nechapem , teraz po pol hodine otvorilo .............. supeeer , dakujem , oprobujem o hodinu

[upravil dne 20.3.11 17:01 lacoceco]

Odesláno

ďakujem si zlatý, ja som najprv zle porátal , siedmu poistku som kukal, potom som sa vrátil a čuduj sa svete ona tá F6 tam ani nebola, nechápem ako mi to fungovalo predtým, potom som odpálil páčky nevedomý som sa šprtal s alarmom a takto to dopadlo, pol roka , cez zimu som chodil na dorábanom centráli ale ma už hneval , vždy keď som mal vo vrecku , tak som si nechtiac auto otvoril, zavrel, atď,

teraz z určitosťou môžem povedať, už to funguje, akurát som z obloka kontroloval, otvorilo , zavrelo , ĎAKUJEM ZA RADU

[upravil dne 20.3.11 17:27 lacoceco]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...