Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jako myslíš čidlo polohy vačky ventilů v hlavě? Nejsem si jist, že by tam něco takového bylo. Proč? Čidlo polohy klikového hřídele, to je jiná, to je z boku nad přírubou převodovky. Nebo čidlo polohy vačky v čerpadle Lukas je pod tou velkou matkou z boku proti tobě.

Odesláno

Ak myslis cidlo vacky teda snimac polohy vacky Lucas epic najdes ho zboku medzi cerpadlom a motorom inak ked si vyhladas moje prispevky kde sa venujem tomuto cerpadlu tak hned budes vediet co a ako. Inac je dost mozne ze ten snimac budes mat v poriadku len aby fungoval musim v nom behat tycka z celeho mechanizmu a ta sa velmi rada zlomy.

Odesláno

jo jo diagnostika hlasi chybu,a auto kdyz jede,tak na volnobeh zdecha,mechanik mi vykladal ze je mozny ze je o zub pretoceny cerpadlo a hned to muze haprovat,tak nevim,rozvody tam mam nahozeny 100km takze novota a nechce se mi verit ze ten borec co mi je delal by udelal takovou chybu.. ikdyz je mozny vsecko

Odesláno

takze pokud bych chtel vymenit jedno z tech cidel tak stejne ten remen musi dolu jo?ted nemyslim zrovna to cidlo co je u priruby mezy prevodovkou a motorem...ono je vcelku pracny sundavat ty rozvody a natoz dvakrat pokud je to teda s ti cidlem tak

Odesláno

Bam aby sme si ujasnily ktore cidlo teda snimac myslime Cidlo vacky nie je na 2.1TD mas tam len snimac HU to je ukotvene na prevodovke v mieste kde je zotrvacnik alebo myslis snimac vacky predvstreku.

• O 2 týdny později...
Odesláno

něco už jsem z toho vytahnul ,dal to mechanikovi a rekl ze to je ono,tak snad neni blbej,ale muze se stat, byla to takova cerna potvurka drzela na desitce sroubku na prirube prevodovky hned u motoru.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...