Bam Odesláno 18. březen 2011 Odesláno 18. březen 2011 ja mam 2.1 td ale to bude vsude asi stejny ne?tak jestli jste se s tim nekdo uz otkali tak mi poradte Citovat
zolco Odesláno 18. březen 2011 Odesláno 18. březen 2011 Prečo ho chceš nájsť?Diagnostika ti to vypisovala? Citovat
Kdo Odesláno 18. březen 2011 Odesláno 18. březen 2011 Jako myslíš čidlo polohy vačky ventilů v hlavě? Nejsem si jist, že by tam něco takového bylo. Proč? Čidlo polohy klikového hřídele, to je jiná, to je z boku nad přírubou převodovky. Nebo čidlo polohy vačky v čerpadle Lukas je pod tou velkou matkou z boku proti tobě. Citovat
comm Odesláno 19. březen 2011 Odesláno 19. březen 2011 Ak myslis cidlo vacky teda snimac polohy vacky Lucas epic najdes ho zboku medzi cerpadlom a motorom inak ked si vyhladas moje prispevky kde sa venujem tomuto cerpadlu tak hned budes vediet co a ako. Inac je dost mozne ze ten snimac budes mat v poriadku len aby fungoval musim v nom behat tycka z celeho mechanizmu a ta sa velmi rada zlomy. Citovat
Bam Odesláno 20. březen 2011 Autor Odesláno 20. březen 2011 aha,super,tak dik za radu hned valim na zahradu brakovat Citovat
Bam Odesláno 20. březen 2011 Autor Odesláno 20. březen 2011 jo jo diagnostika hlasi chybu,a auto kdyz jede,tak na volnobeh zdecha,mechanik mi vykladal ze je mozny ze je o zub pretoceny cerpadlo a hned to muze haprovat,tak nevim,rozvody tam mam nahozeny 100km takze novota a nechce se mi verit ze ten borec co mi je delal by udelal takovou chybu.. ikdyz je mozny vsecko Citovat
comm Odesláno 20. březen 2011 Odesláno 20. březen 2011 skontrolovat ci to sedi nie je problem to je najmenej ci sedi remen spravne. Citovat
Bam Odesláno 21. březen 2011 Autor Odesláno 21. březen 2011 takze pokud bych chtel vymenit jedno z tech cidel tak stejne ten remen musi dolu jo?ted nemyslim zrovna to cidlo co je u priruby mezy prevodovkou a motorem...ono je vcelku pracny sundavat ty rozvody a natoz dvakrat pokud je to teda s ti cidlem tak Citovat
comm Odesláno 22. březen 2011 Odesláno 22. březen 2011 Bam aby sme si ujasnily ktore cidlo teda snimac myslime Cidlo vacky nie je na 2.1TD mas tam len snimac HU to je ukotvene na prevodovke v mieste kde je zotrvacnik alebo myslis snimac vacky predvstreku. Citovat
Bam Odesláno 4. duben 2011 Autor Odesláno 4. duben 2011 něco už jsem z toho vytahnul ,dal to mechanikovi a rekl ze to je ono,tak snad neni blbej,ale muze se stat, byla to takova cerna potvurka drzela na desitce sroubku na prirube prevodovky hned u motoru. Citovat
Bam Odesláno 4. duben 2011 Autor Odesláno 4. duben 2011 budu hadat,..,snimac vacky predvstriku je v cerpadle? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.