punkac Odesláno 15. březen 2011 Odesláno 15. březen 2011 Tak jsem dneska umyl auto od soli po zimě a neměl jsem to dělat Prej že to nerezne ty 406. Už jednou před 2 roky jsem nechal opravit pravý práh za předním kolem. Kamarád vyměnil asi 30 cm od kola směrem dozadu. Dneska, když jsem vyjel z myčky, všiml jsem si pod sloupkem, že mam odchlíplou barvu. Jaké bylo velmi nepříjemné překvapení, když jsem zjistil obrovskou 20 cm díru za opravou. Kdekoliv směrem dozadu píchnu do prahu, jdu skrz Výměna prahu mě nemine. Auto bych si rád ještě nechal tak 5 let. Nápady na opravu? Doporučte někoho v okolí Ústí nad Labem Mám origo hliníkový samolepky peugeot na nášlapech prahů, ty asi sundat bez poškození nepůjdou, co? Jak je to s kvalitou druhovyrobenejch práhů, vydrží to něco? Citovat
punkac Odesláno 15. březen 2011 Autor Odesláno 15. březen 2011 Nikdo nikoho nezná? Tak doporučte i někoho jiného dál od ULu.... Jaká je kvalita prahů z druhovýroby? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.