oni Odesláno 14. duben 2011 Autor Odesláno 14. duben 2011 nakonec jsem zvolil stary motiv peugeotu. i kdyz nebyl v nabidce, nebylo problem se domluvit a udelat co jsem potreboval...
oni Odesláno 19. duben 2011 Autor Odesláno 19. duben 2011 tak uz dorazili samolepky.. jen se ted dostat k dolesteni dvou kol.. dnes jsem vytahnul moto,tak se budu asi chvily venovat ji..:D
oni Odesláno 22. duben 2011 Autor Odesláno 22. duben 2011 dika strana... mala zmena v podobe radicky z 307... tudiz by byla naprodej deska s vyrezem pro radicku misto kuze... jak ma na fotce na prvni strance... [upravil dne 22/4/11 21:14 oni]
oni Odesláno 25. duben 2011 Autor Odesláno 25. duben 2011 na teto hmote je videt,co je na aute jeste strasne moc spiny i po dvou umytich samponem..
oni Odesláno 12. květen 2011 Autor Odesláno 12. květen 2011 a fotecka zaslepek na vodovodni potrubi s nalepkou
oni Odesláno 13. květen 2011 Autor Odesláno 13. květen 2011 dikec kluci, ted jeste nejak projit technickou a pak se vrhnu na ty samolepky konecne...
tomm176 Odesláno 13. květen 2011 Odesláno 13. květen 2011 dikec kluci, ted jeste nejak projit technickou a pak se vrhnu na ty samolepky konecne... Jaký samolepky plánuješ?Taky jsem něco chtěl,ale nějak se na mě zapomělo,když kámoška nechávala dělat na hasičský auto :-(
oni Odesláno 13. květen 2011 Autor Odesláno 13. květen 2011 covece, je to bud na prvni nebo druhe strance meho vlakna,je tam odkaz na foto...
oni Odesláno 7. červen 2011 Autor Odesláno 7. červen 2011 takze v nedeli 5teho jsme se chystali s pritelkyni na malou fatru na 4 dny. uz dlouho tady resim problem se spotrebou, proto probehla vymena katalizatoru. zde dve fotky z pripravy. jinak pro info, zatim na nejakych 30 litru benzinu najezd 550 km, coz jsem velmi prekvapen. a ted par foto od nasich bratia zo slovesnka: posilame pozdrav z terchove, kde jsme byli ubytovani. peugeot a juraj janosik peugeot a Velky Rozsutec I. peugeot a Velky Rozsutec II. - skoda ze nam pondelek cely proprsel a nemohli jsme podniknout cestu z velkeho krivane na velky rozsutec. pry krasna tura a peugeot prekonaval i vyskove namahane trasy.. navsteva vesnice vlkolinec, ktera byla naprosto uzasna..
tomm176 Odesláno 7. červen 2011 Odesláno 7. červen 2011 Tak to jsi hejbnul hodně se spotřebou dolů. To abych začal o tom taky přemýšlet.
Voighta Odesláno 7. červen 2011 Odesláno 7. červen 2011 Pěkný fotečky, a ta spotřeba ta je taky příjemná.
Ivkopivko12tka Odesláno 7. červen 2011 Odesláno 7. červen 2011 Zdravím Krásný levík, fakt pekné auto ! Čo som však chcel - mám veľmi rád Malú Fatru a mám ju veľmi dobre pochodenú. Študujem Geológiu a je to jedna z oblastí, kde dokážeš prejsť unikátne veľa geologických jednotiek za relatívne malý čas, mali sme tam terény z fakulty, ale veľmi radi si robíme túry aj s kamošmi, tak som chcel pochváliť výber výletu Odporúčam niekedy dať hrebeň celej Malej Fatry, je to taká celodňovka, ale stojí za to A v zime taktiež, len sa dobre obliecť Poblíš sú skvelé aj Jánošíkove diery P.S, bývali sme v Zázrivej, 5e/noc Niečo na motiváciu : :papa Teraz si tak uvedomujem, že som pekne ... [upravil dne 7/6/11 20:18 Ivkopivko12tka]
agresssor Odesláno 7. červen 2011 Odesláno 7. červen 2011 covece ty svetla sou dokonaly myslis ze by to slo nejak udelat do 406kovejch parabol ?
oni Odesláno 7. červen 2011 Autor Odesláno 7. červen 2011 to Ivkopivko12tka: vubec nevadi. mas krasne fotky, nas moc mrzi,ze nam nevyslo pocasi. kazdopadne je to duvod jsem jet jeste jednou a poradne to prochodit. to agresssor: jasny, jen se svetlo musi rozlepit, coz u 306 starej model neni problem, neni to slepeny,ale jen na takovy prezky. kazdopadne to i pekne sviti.. to all: diky moc...
Recommended Posts