Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
to jsou narazniky z S16 co tam mas?protoze ja mam uplne stejne :)

Abychom byli přesní tak se jedná o nárazníky s označením Sport...

Mělo je některé XS, S16/XSI

Odesláno
to jsou narazniky z S16 co tam mas?protoze ja mam uplne stejne :)

Abychom byli přesní tak se jedná o nárazníky s označením Sport...

Mělo je některé XS, S16/XSI

aby sme to upně upřesnily..je to nárazník z mého cabria(docela social výbava až na el. střechu) :D

jinak oni můj názor znáš je to super kára v krásné barvě a ty žluté mlhy k tomu :super:super:aut

a k tomu blatníku ..nesedí ti protože základ(kastle) není rovnej..pokud ho srovnáš tak bude blatník ok..

Odesláno

diky moc, jsem rad, ze se libi. jinak tome, ted nevim co z blatnikem, myslel jsem ze barva nesedi. jinak ten blatnik je druhovyroba a ta se proste nepovedla..

Odesláno

hele Oni a jak jsi tam vubec dal ty zadni svetla s new modelu?by me to zajimalo,jsme si rikal ze bych je tam taky dal.muzes poradit?

Odesláno

svetla jako takovy pasujou bez upravy, je tam akorat jiny konektor, takze je dobry sehnat s konektorem k novym svetlum a pak je tam problem s blinkrama vs vystrazny,ale nic velkyho, jen je tam o kabel mene,ale nasel bych nekde schema zapojeni. uz jsem ho sem nekam daval a i nekomu posilal,ale uz nevim komu.

Odesláno
svetla jako takovy pasujou bez upravy, je tam akorat jiny konektor, takze je dobry sehnat s konektorem k novym svetlum a pak je tam problem s blinkrama vs vystrazny,ale nic velkyho, jen je tam o kabel mene,ale nasel bych nekde schema zapojeni. uz jsem ho sem nekam daval a i nekomu posilal,ale uz nevim komu.

Já když jsem je měnil tak jsem žádnej problém s výstražnýma neměl...pouze jsem podle starého přepájel na nový a šlape to v pohodě

Odesláno

v pohode, hm,tak to je zajimavy, ja jsem musel odstranit jeden kabel,protoze mi porad myslim slapalo vystrazny...

Jinak jsme vcera jeli s kamosem do prahy 206tkou pro kola a cestou neco porad strasne smrdelo a pak tohle jsme nasli, docela stesti ze za vcasu.

[upravil dne 16/3/11 19:52 oni]

post-4401-14109616154304_thumb.jpg

Odesláno

jj kryt svicek u 206tky, nevime jak,ale uvolnil se a spadnul do zadu a vyfuk a tam se skvaril dobrejch 30 kilaku, nejdriv to nesmrdelo,ale pak to zaclo,tak prvni sjezd z dalnice a mrkli jsme na to.

Odesláno

mel bych dotaz na odborniky. mam v aute infra central, ten je vyrazen, pac jsem do auta dal uni alarm s centralem. takze mam ovladac se 4 tlacitkama, chtel bych ale vystrelovaci klic. v navodu na alarm pisou,ze alarm jde sparovat s jakym koli klickem a je tam na to postup, muzete mi poradit treba klicek nebo jestli to je technicky mozne?

Odesláno

moc pekny :) a ty pavucinky s vyssim limcem jsou skoro stejny jak ty co budu ted (snad) mit na aute ja .... musej se ale jeste krapet srovnat a obout a vyvazit ..

Odesláno

diky SV24

no co jsem videl,tak tyhle pavuciny jsou ve 4 tipecj, bez limce a pak 3,5,8 cm limcem. ja ma ty z tim 5.. ale na to jak vypadali pred tim,tak ted pohoda, dnes koupen sprey a v tydnu se zacnou opravovat a lestit. at jsou na sezonu pripraveny.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...