oni Odesláno 15. březen 2011 Autor Odesláno 15. březen 2011 jj jsou oba dva, jeden mam ten na aute a druhej ma na aute clen bratr
Kvasky Odesláno 15. březen 2011 Odesláno 15. březen 2011 to jsou narazniky z S16 co tam mas?protoze ja mam uplne stejne Abychom byli přesní tak se jedná o nárazníky s označením Sport... Mělo je některé XS, S16/XSI
Dopiťák Odesláno 15. březen 2011 Odesláno 15. březen 2011 to jsou narazniky z S16 co tam mas?protoze ja mam uplne stejne Abychom byli přesní tak se jedná o nárazníky s označením Sport... Mělo je některé XS, S16/XSI aby sme to upně upřesnily..je to nárazník z mého cabria(docela social výbava až na el. střechu) jinak oni můj názor znáš je to super kára v krásné barvě a ty žluté mlhy k tomu :super:aut a k tomu blatníku ..nesedí ti protože základ(kastle) není rovnej..pokud ho srovnáš tak bude blatník ok..
oni Odesláno 15. březen 2011 Autor Odesláno 15. březen 2011 diky moc, jsem rad, ze se libi. jinak tome, ted nevim co z blatnikem, myslel jsem ze barva nesedi. jinak ten blatnik je druhovyroba a ta se proste nepovedla..
silvar Odesláno 16. březen 2011 Odesláno 16. březen 2011 hele Oni a jak jsi tam vubec dal ty zadni svetla s new modelu?by me to zajimalo,jsme si rikal ze bych je tam taky dal.muzes poradit?
Andreww Odesláno 16. březen 2011 Odesláno 16. březen 2011 Mělo by se jednat jen o změnu konektorů. Takže přepájet, nahodit a jet
oni Odesláno 16. březen 2011 Autor Odesláno 16. březen 2011 svetla jako takovy pasujou bez upravy, je tam akorat jiny konektor, takze je dobry sehnat s konektorem k novym svetlum a pak je tam problem s blinkrama vs vystrazny,ale nic velkyho, jen je tam o kabel mene,ale nasel bych nekde schema zapojeni. uz jsem ho sem nekam daval a i nekomu posilal,ale uz nevim komu.
tomm176 Odesláno 16. březen 2011 Odesláno 16. březen 2011 svetla jako takovy pasujou bez upravy, je tam akorat jiny konektor, takze je dobry sehnat s konektorem k novym svetlum a pak je tam problem s blinkrama vs vystrazny,ale nic velkyho, jen je tam o kabel mene,ale nasel bych nekde schema zapojeni. uz jsem ho sem nekam daval a i nekomu posilal,ale uz nevim komu. Já když jsem je měnil tak jsem žádnej problém s výstražnýma neměl...pouze jsem podle starého přepájel na nový a šlape to v pohodě
silvar Odesláno 16. březen 2011 Odesláno 16. březen 2011 jo tak to je super to bych mel zvladnout hoši a promin že ti to pišu do tvojeho vlakna
oni Odesláno 16. březen 2011 Autor Odesláno 16. březen 2011 v pohode, hm,tak to je zajimavy, ja jsem musel odstranit jeden kabel,protoze mi porad myslim slapalo vystrazny... Jinak jsme vcera jeli s kamosem do prahy 206tkou pro kola a cestou neco porad strasne smrdelo a pak tohle jsme nasli, docela stesti ze za vcasu. [upravil dne 16/3/11 19:52 oni]
oni Odesláno 17. březen 2011 Autor Odesláno 17. březen 2011 jj kryt svicek u 206tky, nevime jak,ale uvolnil se a spadnul do zadu a vyfuk a tam se skvaril dobrejch 30 kilaku, nejdriv to nesmrdelo,ale pak to zaclo,tak prvni sjezd z dalnice a mrkli jsme na to.
oni Odesláno 17. březen 2011 Autor Odesláno 17. březen 2011 mel bych dotaz na odborniky. mam v aute infra central, ten je vyrazen, pac jsem do auta dal uni alarm s centralem. takze mam ovladac se 4 tlacitkama, chtel bych ale vystrelovaci klic. v navodu na alarm pisou,ze alarm jde sparovat s jakym koli klickem a je tam na to postup, muzete mi poradit treba klicek nebo jestli to je technicky mozne?
Guest StibTo Odesláno 17. březen 2011 Odesláno 17. březen 2011 moc pekny a ty pavucinky s vyssim limcem jsou skoro stejny jak ty co budu ted (snad) mit na aute ja .... musej se ale jeste krapet srovnat a obout a vyvazit ..
oni Odesláno 17. březen 2011 Autor Odesláno 17. březen 2011 diky SV24 no co jsem videl,tak tyhle pavuciny jsou ve 4 tipecj, bez limce a pak 3,5,8 cm limcem. ja ma ty z tim 5.. ale na to jak vypadali pred tim,tak ted pohoda, dnes koupen sprey a v tydnu se zacnou opravovat a lestit. at jsou na sezonu pripraveny.
ferrari Odesláno 17. březen 2011 Odesláno 17. březen 2011 Krásna 306ka:mrk Darmo, tá 306 má stále značný sexappeal:roker
oni Odesláno 17. březen 2011 Autor Odesláno 17. březen 2011 diky moc, jinak mas naprostou pravdu... ta se proste frantikum povedla...
oni Odesláno 18. březen 2011 Autor Odesláno 18. březen 2011 Moc dekuju Voigthto? Mohli by jsme nekdy dat zase spicha ne?
Recommended Posts