bobos Odesláno 10. květen 2011 Odesláno 10. květen 2011 ozzy56 ,dík ted´ jsu klidnější Shibby480 ,uvidím jak to bude u tebe dík moc Tak sem ujel cca 1500km a spojka si \"sedla\", zabírá opět nahoře Tak ozzy56 měl pravdu. Dík za odpověd´ Citovat
peugeot 406 super Odesláno 15. květen 2011 Odesláno 15. květen 2011 pokial ti ide tak to mas super.a zaberat ma od spodu ja som menil spojku a stale zabera neviem bud bude naprd lamela alebo zle natoceny pritlacak alebo slabo vymackava spojku ten valcek.uz som z toho na nervy.najhorsie je to ze mi nejdu dobre hadzat rychlosti preto ze nieje dobre vymacknuta spojka..ta ty to mas faj nerob stym nic. Citovat
306gti6 Odesláno 25. květen 2011 Odesláno 25. květen 2011 ja som menil dnes cely KIT Valeo lamela,lozisko a pritlacak a cely pedal mam volny aj lanko mam volne...nevi nekdo ci sa to da nejak dostelovat to lanko u pedalu,ci nejak?? Citovat
ozzy56 Odesláno 26. květen 2011 Odesláno 26. květen 2011 lanko se dá štelovat šroubem na konci lanka u převodovky--když tam šroub není,je lanko samoseřizovací a musí se vyměnit za nové Citovat
peugeot 406 super Odesláno 26. květen 2011 Odesláno 26. květen 2011 Tak po výměně spojky s dvojhmotou maximální spokojenost - jak mi předtím zabírala uplně nahoře tak teď přesnej opak - hned od spoda. Navíc mi při startování a chcípání auta \"nevrže\" motor a asi mi trošku poladili řadičku - řazení je přesnější a tužší . Dle mě dobře investovaných 14 tisíc (11spojka s dvojhmotou LUK a 3 práce). luk sa da kupit aj za 130eur.sada lozisko pritlacak a lamela. Citovat
Shibby480 Odesláno 3. červen 2011 Odesláno 3. červen 2011 Tak po výměně spojky s dvojhmotou maximální spokojenost - jak mi předtím zabírala uplně nahoře tak teď přesnej opak - hned od spoda. Navíc mi při startování a chcípání auta \"nevrže\" motor a asi mi trošku poladili řadičku - řazení je přesnější a tužší . Dle mě dobře investovaných 14 tisíc (11spojka s dvojhmotou LUK a 3 práce). luk sa da kupit aj za 130eur.sada lozisko pritlacak a lamela. no jasne . ale ja měl v cudu dvojhomu... ta vyzene cenu nahoru ... Citovat
peugeot 406 super Odesláno 3. červen 2011 Odesláno 3. červen 2011 no to hej to je drade ako fras.. Citovat
domena Odesláno 6. červen 2011 Odesláno 6. červen 2011 Tak po výměně spojky s dvojhmotou maximální spokojenost - jak mi předtím zabírala uplně nahoře tak teď přesnej opak - hned od spoda. Navíc mi při startování a chcípání auta \"nevrže\" motor a asi mi trošku poladili řadičku - řazení je přesnější a tužší . Dle mě dobře investovaných 14 tisíc (11spojka s dvojhmotou LUK a 3 práce). luk sa da kupit aj za 130eur.sada lozisko pritlacak a lamela. Shibby480- Mě \"cvrlika\" dvojhmota při startovani a chcipani motoru už 50 000km a přide mi,že se to nehorši.Je to pořad stejny,spojka zabira nahoře,neklouže jenom to cvrlikani.Začalo ti to pak klouzat,nebo si to raději vyměnil preventivně?Dik no jasne . ale ja měl v cudu dvojhomu... ta vyzene cenu nahoru ... [upravil dne 6.6.2011 16:26 domena] Citovat
Shibby480 Odesláno 7. červen 2011 Odesláno 7. červen 2011 Tak po výměně spojky s dvojhmotou maximální spokojenost - jak mi předtím zabírala uplně nahoře tak teď přesnej opak - hned od spoda. Navíc mi při startování a chcípání auta \"nevrže\" motor a asi mi trošku poladili řadičku - řazení je přesnější a tužší . Dle mě dobře investovaných 14 tisíc (11spojka s dvojhmotou LUK a 3 práce). luk sa da kupit aj za 130eur.sada lozisko pritlacak a lamela. Shibby480- Mě \"cvrlika\" dvojhmota při startovani a chcipani motoru už 50 000km a přide mi,že se to nehorši.Je to pořad stejny,spojka zabira nahoře,neklouže jenom to cvrlikani.Začalo ti to pak klouzat,nebo si to raději vyměnil preventivně?Dik no jasne . ale ja měl v cudu dvojhomu... ta vyzene cenu nahoru ... [upravil dne 6.6.2011 16:26 domena] No dokud ti nebude prokluzovat spojka, tak bych to neresil.... ja to poznal v zime po startu a rozjezdech mi zacala prokluzovat.. tak sem ji vymenil celou... (uz predtim mi v servisu rekli ze dvojhoma je v ko a pri startech a chcipani vrzala) Citovat
fifowole Odesláno 15. srpen 2011 Odesláno 15. srpen 2011 Kluci kdyz zastavim auto v prudsim kopci a necham tam kvalt, tak se mi auto poooooomalicku sune.. dycky to trva tak 10-20 sec. a o kousek to popojede (me to prijde jakoby to preskocilo prez zub..). Znamena to ze prokluzuje spojka, ze? A to jedine vymenit, ze? Pri jizde jsem si toho ani nejak nevsiml, tak se radeji ptam. Citovat
ozzy56 Odesláno 15. srpen 2011 Odesláno 15. srpen 2011 motor se převalí přes kompresi--je to normální stav,příště zatáhni i ruční brzdu:myslim, se spojkou to nemá nic [upravil dne 15/8/11 od ozzy56] Citovat
fifowole Odesláno 15. srpen 2011 Odesláno 15. srpen 2011 aha! tak dekuji za odpoved, to je dobra zprava rucka bohuzel vubec nefunguje.. resim cihlou pod kolo, jen obcas nez stihnu dat cihlu, auto mi o kus ujede Citovat
mafino1 Odesláno 5. říjen 2011 Odesláno 5. říjen 2011 Ahoj. Mám podobný problém. Po výmene spojky mi zaberá dole a pred záberom mi vibruje celý motor po zábere O.K. Je to normálne po výmene? Mám tam hydraulickú spojku s uzavretým systémom. [upravil dne 5/10/11 13:14 od mafino1] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.