Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
ozzy56 ,dík ted´ jsu klidnější

Shibby480 ,uvidím jak to bude u tebe

dík moc

Tak sem ujel cca 1500km a spojka si \"sedla\", zabírá opět nahoře :)

Tak ozzy56 měl pravdu.

Dík za odpověd´

Odesláno

pokial ti ide tak to mas super.a zaberat ma od spodu ja som menil spojku a stale zabera neviem bud bude naprd lamela alebo zle natoceny pritlacak alebo slabo vymackava spojku ten valcek.uz som z toho na nervy.najhorsie je to ze mi nejdu dobre hadzat rychlosti preto ze nieje dobre vymacknuta spojka..ta ty to mas faj nerob stym nic.

• O 2 týdny později...
Odesláno

ja som menil dnes cely KIT Valeo lamela,lozisko a pritlacak a cely pedal mam volny aj lanko mam volne...nevi nekdo ci sa to da nejak dostelovat to lanko u pedalu,ci nejak??

Odesláno
Tak po výměně spojky s dvojhmotou maximální spokojenost - jak mi předtím zabírala uplně nahoře tak teď přesnej opak - hned od spoda. Navíc mi při startování a chcípání auta \"nevrže\" motor a asi mi trošku poladili řadičku - řazení je přesnější a tužší . Dle mě dobře investovaných 14 tisíc (11spojka s dvojhmotou LUK a 3 práce).

luk sa da kupit aj za 130eur.sada lozisko pritlacak a lamela.

Odesláno
Tak po výměně spojky s dvojhmotou maximální spokojenost - jak mi předtím zabírala uplně nahoře tak teď přesnej opak - hned od spoda. Navíc mi při startování a chcípání auta \"nevrže\" motor a asi mi trošku poladili řadičku - řazení je přesnější a tužší . Dle mě dobře investovaných 14 tisíc (11spojka s dvojhmotou LUK a 3 práce).

no jasne . ale ja měl v cudu dvojhomu... ta vyzene cenu nahoru ...

Odesláno

Shibby480- Mě \"cvrlika\" dvojhmota při startovani a chcipani motoru už 50 000km a přide mi,že se to nehorši.Je to pořad stejny,spojka zabira nahoře,neklouže jenom to cvrlikani.Začalo ti to pak klouzat,nebo si to raději vyměnil preventivně?Dik

[upravil dne 6.6.2011 16:26 domena]

Odesláno

Shibby480- Mě \"cvrlika\" dvojhmota při startovani a chcipani motoru už 50 000km a přide mi,že se to nehorši.Je to pořad stejny,spojka zabira nahoře,neklouže jenom to cvrlikani.Začalo ti to pak klouzat,nebo si to raději vyměnil preventivně?Dik

[upravil dne 6.6.2011 16:26 domena]

No dokud ti nebude prokluzovat spojka, tak bych to neresil.... ja to poznal v zime po startu a rozjezdech mi zacala prokluzovat.. tak sem ji vymenil celou... (uz predtim mi v servisu rekli ze dvojhoma je v ko a pri startech a chcipani vrzala)

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Kluci kdyz zastavim auto v prudsim kopci a necham tam kvalt, tak se mi auto poooooomalicku sune.. dycky to trva tak 10-20 sec. a o kousek to popojede (me to prijde jakoby to preskocilo prez zub..). Znamena to ze prokluzuje spojka, ze?

A to jedine vymenit, ze?

Pri jizde jsem si toho ani nejak nevsiml, tak se radeji ptam.

Odesláno

motor se převalí přes kompresi--je to normální stav,příště zatáhni i ruční brzdu:myslim, se spojkou to nemá nic

[upravil dne 15/8/11 od ozzy56]

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Ahoj. Mám podobný problém. Po výmene spojky mi zaberá dole a pred záberom mi vibruje celý motor po zábere O.K. Je to normálne po výmene? Mám tam hydraulickú spojku s uzavretým systémom.

[upravil dne 5/10/11 13:14 od mafino1]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...