Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Keď chceš to auto streliť ďalej tak aj to je jedno riešenie tým odporom...

Judes Judes.... taketo myslenie by som od teba necakal :myslim

Kupec si nezasluzi zachranit zivot ? Tu ide predsa o velmi vaznu vec !!! Mimochodom JohnSK, ak by si ho len predsa predaval,

tak to nezabudni buducemu kupcovi povedat...

drzim palce, nech vsetko dobre dopadne. :papa

Odesláno
Keď chceš to auto streliť ďalej tak aj to je jedno riešenie tým odporom...

Judes Judes.... taketo myslenie by som od teba necakal :myslim

Kupec si nezasluzi zachranit zivot ? Tu ide predsa o velmi vaznu vec !!! Mimochodom JohnSK, ak by si ho len predsa predaval,

tak to nezabudni buducemu kupcovi povedat...

drzim palce, nech vsetko dobre dopadne. :papa

Marcel však vieš že som to tak nemyslel, aj keď som to tak nerozpisoval a poniektorý si to zle vysvetlili (alebo som to zle napísal) aj s tým odporom je to riešenie aby signalizácia airbagou stále nepípala a zobrazovala poruchu a nakoniec veď JohnSK už vyššie písal že si to auto ponecháva.

PS: Ľudia tu na fóre si navzájom pomáhajú a keď viem tak pomôžem aj ja a tak si nemyslite o mne že by som niekomu odporučil predať auto z vybratím airbagom a neinformovať o tom nového majiteľa. Aj ja som už predal dve autá a majitelia boli informovaní o ich stave a do dnešného dňa sú spokojný, som s nimi v kontakte. A ešte raz sa ospravedlňujem že som to tak napísal. :(:papa

[upravil dne 25/5/11 22:22 Judes]

Odesláno

Ako si napísal, ľudia na fóre (v klube) by si mali pomáhať.Vážim si toho a samozrejme si tiež uvedomujem, že tie 2.2 ohm odpor mi život nezachráni.Hlavový airbag som už vymenil, tým odporom do sedačky chcem vyriešiť situáciu dokiaľ nezoženiem takú sedačku...

Trochu mimo témy: vo chvíli, kedy som havaroval (vychádzal som na hlavnú veľmi frekventovanú cestu a nevšimol som si prichádzajúce auto zľava idúce cca 90 km/hod) sme boli v aute komplet rodina, ja manželka +2 malé dcérky.Môžem smelo povedať, že veľkosť, robusnosť a ešte neviem čo Peugeota 607 nás ochránila od nechcem povedať čoho.Bola to bomba jak hovado, nám sa absolútne nič nestalo, vodič idúci v Octavii mal chudáčisko narazený kĺb+Octavia na totálku:roll

Po odstrojení auta a následnej oprave môžem hrdo napísať, že soudruzi ve Fracii na materiáli nešetrili a na nosných častiach tobôž nie...Nosníky bez akéhokoľvek poškodenia:)

Som veľmi rád, že mám auto aké mám...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...