Marcel00 Odesláno 24. květen 2011 Odesláno 24. květen 2011 Keď chceš to auto streliť ďalej tak aj to je jedno riešenie tým odporom... Judes Judes.... taketo myslenie by som od teba necakal Kupec si nezasluzi zachranit zivot ? Tu ide predsa o velmi vaznu vec !!! Mimochodom JohnSK, ak by si ho len predsa predaval, tak to nezabudni buducemu kupcovi povedat... drzim palce, nech vsetko dobre dopadne. Citovat
chose225 Odesláno 24. květen 2011 Odesláno 24. květen 2011 Jinak pokud budeš schánět airbag a ne jenom odpor tak sem nějaké našel zde: http://auto.aukro.cz/peugeot-607-hlavovy-airbag-pravy-levy-i1612622939.html http://auto.aukro.cz/peugeot-607-sedadlovy-airbag-pravy-levy-i1612622972.html http://auto.aukro.cz/peugeot-607-palubka-airbagy-pasy-jednotka-i1612622899.html Citovat
Judes Odesláno 24. květen 2011 Odesláno 24. květen 2011 Keď chceš to auto streliť ďalej tak aj to je jedno riešenie tým odporom... Judes Judes.... taketo myslenie by som od teba necakal Kupec si nezasluzi zachranit zivot ? Tu ide predsa o velmi vaznu vec !!! Mimochodom JohnSK, ak by si ho len predsa predaval, tak to nezabudni buducemu kupcovi povedat... drzim palce, nech vsetko dobre dopadne. Marcel však vieš že som to tak nemyslel, aj keď som to tak nerozpisoval a poniektorý si to zle vysvetlili (alebo som to zle napísal) aj s tým odporom je to riešenie aby signalizácia airbagou stále nepípala a zobrazovala poruchu a nakoniec veď JohnSK už vyššie písal že si to auto ponecháva. PS: Ľudia tu na fóre si navzájom pomáhajú a keď viem tak pomôžem aj ja a tak si nemyslite o mne že by som niekomu odporučil predať auto z vybratím airbagom a neinformovať o tom nového majiteľa. Aj ja som už predal dve autá a majitelia boli informovaní o ich stave a do dnešného dňa sú spokojný, som s nimi v kontakte. A ešte raz sa ospravedlňujem že som to tak napísal. [upravil dne 25/5/11 22:22 Judes] Citovat
JohnSK Odesláno 25. květen 2011 Autor Odesláno 25. květen 2011 Ako si napísal, ľudia na fóre (v klube) by si mali pomáhať.Vážim si toho a samozrejme si tiež uvedomujem, že tie 2.2 ohm odpor mi život nezachráni.Hlavový airbag som už vymenil, tým odporom do sedačky chcem vyriešiť situáciu dokiaľ nezoženiem takú sedačku... Trochu mimo témy: vo chvíli, kedy som havaroval (vychádzal som na hlavnú veľmi frekventovanú cestu a nevšimol som si prichádzajúce auto zľava idúce cca 90 km/hod) sme boli v aute komplet rodina, ja manželka +2 malé dcérky.Môžem smelo povedať, že veľkosť, robusnosť a ešte neviem čo Peugeota 607 nás ochránila od nechcem povedať čoho.Bola to bomba jak hovado, nám sa absolútne nič nestalo, vodič idúci v Octavii mal chudáčisko narazený kĺb+Octavia na totálku:roll Po odstrojení auta a následnej oprave môžem hrdo napísať, že soudruzi ve Fracii na materiáli nešetrili a na nosných častiach tobôž nie...Nosníky bez akéhokoľvek poškodenia:) Som veľmi rád, že mám auto aké mám... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.