Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jo Tappajomat jsem kupoval a je to dobra vec.

Za podobnou cenu jsem nic srovnatelného nesehnal. Hlavni je před vylepenim vnitřku dveří hlavně pořádně odmastit. ;);)

Ja s ním mam zatim vylepeny jen vnitřek tapecírunku a je to znat. Až bude teplo tak ještě vytlumim s ním vnitřek dveří.

:papa:papa

Odesláno

Je to dobrý na odstranění rezonancí plastů a nebo plechů. Když se dobře odmastí, tak to drží dobře. Pokud se s ním nepracuje v zimě, tak se dá super tvarovat (jako žvýkačka), pokud je moc \"tuhý\", tak pomůže horkovzduška.

Záleží kam ho chceš nacpat. Jestli s ním chceš vytlumovat dveře, tak bych vzal asi ten s alu fólií, protože pokud dáš jednu vrstu na dveře a jednu vrstvu na tapec, tak až bys chtěl příště sundat tapec, tak se docela zapotíš... ;)

Odesláno

A hele John má vytlumené dveře no budu muset poslechnout jestli mu to nehraje lépe než mě:D a pak budu vytlumovat....:bojim mk:papa

jinam co jsem slyšel zkušenosti jsou dobré

Odesláno

Souhlas, hlavně dobře odmastit! Já to podcenil a jednou takhle v letě jsem stáhnul dolu okénko u řidiče a už jsem ho nevytáhl nahoru. Kus Tappajomatu se odlepil a přilepil se na to stažené okno a už ho nepustil nahoru. Moc super věc, když pospícháte ráno do práce, dojedete do Prahy, zaparkujete a nejde zamknout auto. Teda uto zamknout šlo, ale bylo to prd platný, když jsem měl okno dokořán :D

Jinak nevýhoda Tappajomatu je hlavně asi váha. Kvalitnější a dražší matroše na tyhle účely jsou trchu lehčí. Musím říct, že na váze dveří je to znát, když to člověk vytlumí fakt pečlivě. Asi dostávají panty pěkný záběr.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...