PCborec Odesláno 13. březen 2011 Odesláno 13. březen 2011 při umývání zadního okna jsem stěrač odklopil a přiklopil zpět. spustil se ale, parkrat projel a zastavil se někde uprostřd. ted většinou když centralem odemknu tak se zadní stěrač pustí, parkrat projede a zastaví pokaždé v jiné poloze. Pokud ho na páčce u volantu zapnu a vypnu tak neprojede jednou ale několikrat a pokaždé zastaví jinak. v čem by mohl byt problém? stalo se to už někomu? Citovat
PCborec Odesláno 14. březen 2011 Autor Odesláno 14. březen 2011 nikdo se zadním stěračem neměl problém? Citovat
misacekk Odesláno 14. březen 2011 Odesláno 14. březen 2011 Zdravím todle se mi nestalo ale zkusil bych dat dolu tapec na kufru a kouknou na kabely jestli není něco z oxidovaního nebo na kostu tak..... když jsem dělal v servise tak se stávalo když se umývalo auto tak voda šla na tlačítko na otvírání kufru a nešel otevřít z oxidovanej konektor Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.