Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Vrakoviste v Havl Brode ? Ted o vikendu ?

Recommended Posts

Odesláno

Tak mi cestou na Vysocinu zustala v ruce klika od dveri me 306, nema nekdo napad kde ted o vikendu na Vysocine v okoli Havl Brodu koupit jinou ?

Dik

Odesláno

Výpadovka na humpl, před takovou tou levotočivou zatáčkou přes most sjedeš vpravo, rovně asi 300m a pak vpravo dolů do takovýho dvora, tam určitě kličku od 306 mají. Ale jestli \"ordinují\" i o víkendu, to netušim. Zkus zavolat a optat se - 603/522499.

Odesláno

Dekuji, nebrali telefon ani dopoledne, takze asi neordinovali :-)

Scratch: nene, bude mi otevirat spolucestujici osoba az do vyreseni situace :D

[upravil dne 14.3.11 10:19 Vvitty]

Odesláno

Tak tak,jsou tam jen PO-PÁ...ale 306tek tam je mraky,nebo alespoň bylo.Nebo zkusit Jeníkov,ale tam chtěj strašný prachy většinou....

Odesláno

Jeníkov je Golčův, ale jak uvádí výše - nevědi co by za to tam chtěli. Tady v tom servisu na Humpolecký dělaj převážně pežoty a to už tak dvacet let. Maj tam věcí a aut ke zvrakování řek bych dost. A hlavně se vyznaj a dokážou poradit.

[upravil dne 15/3/11 07:58 kirkiz]

[upravil dne 15/3/11 07:59 kirkiz]

Odesláno

Mě tenkrát v Brodě ten pán ukazoval sklad s originál dílama na Peugeoty (starší ročníky -205,309...) co prodávaj za ceny replik jak v Auto Kelly,ale origo.Jsou tam v pohodě,úplně solidní jednání a ceny taky v klidu.Nikdy jsem tam neměl problém.A v Jeníkově úplnej opak,tam po mě chtěl za starý díli pomalu peníze srovnatelný co za nový v replice....Ale teď to tam má dva majitele,tak třeba je to jiný

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...