Guest modrák 306 Odesláno 9. březen 2011 Odesláno 9. březen 2011 zdravím... mám dotaz, jak moc se dá snížit peugeot 306? prodávají se podvozky se snížením o 40mm ale mě se to zdá moc.. děkuji za odpověď.... (kdyby mel někdo nabídku na sportovní podvozek koupím!!!!) Citovat
oni Odesláno 9. březen 2011 Odesláno 9. březen 2011 clen tommas11 prodava podvozek kvalitni, mrkni do inzerce Citovat
Dopiťák Odesláno 10. březen 2011 Odesláno 10. březen 2011 Podvozek zatím neprodávám..stala se mi jedna nemilá věc a chvíli si ho ještě nechám..(a uvidím jak na tom bude Creams tomu sem ho slíbil ale došlo k problému,takže až ho nebudu potřebovat nejdřív dotane nabídku on) Jinak já to mám teď cca takhle : předek -75mm ale půjde o -110mm (vytáhnu i tu pomocnou malou pružinu) zadek -85mm a asi tak i zůstane (cca 1cm od dorazu ) U snižování je hodně faktorů třeba jako ET velikost disků třmeny poloosa..aby se ti tam vešlo kolo potom nebo aby to nedřelo atd.. Potom když auto snížíš bude tvrdší..takže si to dobře rozmysli abys nekoupil podvozek a pak zjistil že to bude tvrdý..třeba já to mám jako kámen Když sem to skusil na kočkách skoro sem přišel o jazyk Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.