Guest lubisko 30 Odesláno 8. březen 2011 Odesláno 8. březen 2011 ahojte nevie mi niekto poradit dal som do mojej 207cky c display a zistil sem ze mi nejde automat svetel proste se po nasartovaní nezapnu svetla tak som dal naspet ackovej display a furt to nejde v peugeotu som bol na diagnostice a nic nezistili som z toho na prasky tak neviem ci mi niekto poradi dik Citovat
buga Odesláno 8. březen 2011 Odesláno 8. březen 2011 samotna vymena displeja s tym nema mat co podla mna, ked si daval typ C z A, musel si povolit displej, nakonfigurovat mozno tam v konfiguracii to bolo niekde, inak neviem.. resp potom je nejaky iny dovod preco neide.. mne slape vsetko po vymene displeja C na C farebny Citovat
Guest lubisko 30 Odesláno 8. březen 2011 Odesláno 8. březen 2011 cus ale aj kamosovi ten moj display urobil to same ale mas pravdu nic sme nekonfigurovaly tak neviem mame to odinstalovat v diagnostike alebo co mam skusit Citovat
pipistrel Odesláno 8. březen 2011 Odesláno 8. březen 2011 tiez som menil z a na c displej a je treba aj dia. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.