Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všetkých,

potrebujem poradiť, ktorý typ žiaroviek s plastovou päticou by som mal kúpiť do prístrojovky z priloženého linku : http://www.olejshop.sk/ziarovky/ziarovky-12v-s-plastovou-paticou/z/autolamp/, nechcem žiadne farebné iba číre, neviem akú plastovú päticu má mať a akú dĺžku či 17,5 mm alebo 23,5 mm, poprípade či je nutné kupovať s plast. päticou alebo či sa dá kúpiť aj len samostatná žiarovka.

V lexikóne JAK NA TO píšu že je žiarovka integrovaná s päticou a nedá sa samostatne vymeniť len neviem či to neplatí len pre ešte staršie modely 306 ako mám ja.

Viem že najistejšie je rozobrať prístrojovku, ale tomu sa chcem vyhnúť a rozoberať to až keď budem mať žiarovky.

Ďakujem za Vaše rady.

Odesláno

ja som kupoval len tie ziarovky bez patice, ide to v pohode vytiahnut... Okolo 30 kusov, vsetky som vymenil naraz a je pokoj. Kupoval som zn Narva, ale neviem ako je to na starsich typoch....

306 HDi XS 1999

Odesláno

Ďakujem za Vaše rady.

Ospravedlňujem sa :myslim som že keď som vyplnil v profile aký typ peugeotu mám, očakával som že sa to bude aj zobrazovať v mojom príspevku..... Mám 306 r.v. 1998 Break -Palm Beach

Odesláno

Ešte sa chcem spýtať či by nevznikol problém pri samostatne zakúpenej žiarovke čo sa týka jej dĺžky, alebo sa vyrábajú len v jednom rozmere? alebo je to za jedno, zmestí sa aj dlhšia?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...