Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravym vas vsetkych..mam 406 2.0hdi 2/2000...dneska ked som isiel na aute..a chcel som to vytocit nad 2000 ot/min...tak cca vzdy pri tych 2000 mi turbo vyplo a plyn na podlahe...a kym sa to vystveralo ...no hruzaaa:blicismajlik:blicismajlik:grr...proste ide iba do 2000....netusim vobec cim to moze bit..alebo co sa deje ale ide mi urvat nervy z toho...nemohly bi ste mi poradit prosim vas niekto co bi to mohlo bit???...ci uz turbo ide dosrAciek??:o:bojim....VOPRED DAKUJEM VSEEETKYYY,ZA ODPOVEDEE!!!...;)

Odesláno

ano, mala by zasvietit kontrolka motora. ale ked nasvieti tak neviem.

myslel som ze ti vypina turbo, lebo ho dava do nudz.rezimu. s tým mam vela zazitkov...

Odesláno

naftou to asi nemoze bit ci??...alebo ja naozaj neviem..som s toho jelen..ale aj taak diky moc...ak bi ste este mali prosim vas niekto skusenosti s tym....poradte prosiiim:(

Odesláno

Dost casta zavada,ked to auto pred tym vlastnil nejaky dochodca a netocil viac nez 2 tisic otacok,tak sa to tam trocha zakarbonovalo :-S.

Nepisti ti turbo? Ked ne a netaha mco oleja, tak to budu asi klapky(neviem presne ci to davali tiez aj do tvojho motora)ale vseobecne to zvykava byt zavada.....

Trochu pomoze \"vypalit\" Dlhsia trasa napr. dialnica a tocit to nejak okolo 3tisic a vysie.... mozno sa to pohne.....

ale to len moj nazor ;)

Odesláno

ok diky moc...vies co turbo sici pekne az tak ze niekedy si aj otvaram okno aby som si ho vypocul lebo je to poprdeli inac..:Dsssssssssss:Dale neviem ci je to dobre zase:myslim...a praveze dialnicu chodim skoro stale...do roboty...ZA-PU...takze tak...neviem no mozno to je iba take chvilkove alebo co....hmmmm...:(

Odesláno

tak tohle vypada na nouzovy rezim, ale je divne, ze by to nerozsvitilo kontrolku....

no ale jestli to udelalo z niceho nic, tak mslim, ze nejlepsi zpusob bude jit na diagnostiku, bud na ni budou nejake chyby, nebo se aspon podivat, zda turbo spravne tlaci...

A ty si doma muzes prekontrolovat hadicky podtlaku, co vedou k turbu, zda nekde nejaka nepraskla (coz delaji rady...)...

Odesláno

KEd to moc sici,tak tam mas uz dobru volu a nema to uz daleko pred smrtou :(. ako to by musel vypocut neikto kto robi auta. lebo zas moje volvo tiez sici, ale len pri nizsich otackach(prudko pridam plyn) a octavia zas stale sici :-D ale peugeot by moc nemusel ...

Odesláno

...mne sa deje toto iste na 2.2 hdi začína sa nam zadrhavať regulacia teda naklapanie,ale do nudzoveho režimu to nepadne lebo nestihne...no mne turbo už riadne piští a sičí a začina aj puštať olej tak musim zhanať ine

Odesláno

turbo je krasne schovane za motorem(kdyz stojis zepredu auta a cucis do motoru..) :roll - je to hroznej pristup...

nejlip asi zespodu, sundak kryty motoru a jasne ho uvidis - vede do nej (respektive z nej) vyfukove potrubi...

Odesláno

naaa kurna pekneee..lebo aj ja tam mam trosku oleja na takej hadici co ide co je pri chladici..proste taka co ide zevraj do turba...alebo to ma s tym daco spolocne....takze turbo ide do sraciek:bojim:bojim....no super:bojim:bojim:bojim:bojim:bojim:bojim

Odesláno

Ked mas v potrubi malo oleja, len na stenach,tak to je ok, kazde turbo trochu pusta olej, ale ked ti to aj zere a dymi ti to tak na modro tak to je olej z turba.... neries, jazdi s tym dovtedy kym ide ako tak normalne, potom to opravis....

Odesláno

jj ok diky moc...az si ma ukludnil trosku:(...a ked tak bi som s ata spytal..kolko bi vyslo niaka taka turbina??...alebo asi najlepsie to dat pozret co...a mozno bi to stacilo aj repasovat..:myslim

Odesláno

ked dobre viem tak za 300 eur ti to zrepasuju, doneses svoje a oni ti hned daju zrepasovany.... da sa najst aj lacnejsie,ale to je taka priblizna cena...+ mechanik ktory ti to vymeni...

Odesláno

mne robilo to iste na 2.2 hdi aj po vymene turba. takze dia a zisteny vadny EGR ventil + cidlo...Jednoducho treba ist na dia aj ked sa s tym budu ... niekolko hodin, ale musia zistit co s tym je-na to tam predasa su, či?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...