jozefsv Odesláno 7. březen 2011 Odesláno 7. březen 2011 Dnes rano po ceste na zapad v ruzomberku som sa zobudil na ranu.kolega soferoval a hned ako som zacul tu ranu mi bolo jasne ze spojka sa odporucala. neslo ani vytlacit spojku,podla vsetkeho narobilo paseku lozisko.ratal som s tym ale cakal som ze to este 2 tyzdne vydrzi,no nevydrzalo.takze hned som obvolal zopar servisov a auto uz rozoberaju.zatial cakam co to bude az to bude. spojkove lozisko uz hucalo a vydavalo zaujimave zvuky,takze pre tych co zacinaju mat podobny problem jedna rada.da sa s tym chvilu jazdit ale nie az moc;) Citovat
jozefsv Odesláno 8. březen 2011 Autor Odesláno 8. březen 2011 rano volali ze spojku vymenili a vraj vsetko funguje ako ma.tak som na to zvedavy Citovat
Qcko Odesláno 8. březen 2011 Odesláno 8. březen 2011 Pekne si tu sam so sebou pises ... tak ta v tom nenecham Take nieco nasere, hlavne je ze sa nic nestalo vam a ze auto bude v poriadku a bude ti dalej sluzit Citovat
jozefsv Odesláno 8. březen 2011 Autor Odesláno 8. březen 2011 ani nenasralo ani nie je prekliate.auto jazdi a ked jazdi tak chce svoje.nemozem to pripisovat nekvalite.cakal som to len som myslel ze to este 2 tyzdne vydrzi.ked to spravili dobre tak to celkom fajn dopadlo.auto je opravene za cas ked som v praci a nepotrebujem ho takze to sa rata.stastie bolo ze to neruplo na dialnici alebo na donovaloch,to by bola ina sranda.auto som odtiahol asi 200 metrov do servisu,pan bol rozumny a na cene ktorej sme sa dohodli tak aj dnes potvrdil.len dufam ze je to ok,nieze sa mi to vysype po ceste Citovat
Y2K Odesláno 8. březen 2011 Odesláno 8. březen 2011 oouu...spojku som este nemenil...tak nestras ale paci sa mi ze to beries s optimizmom Keby sa toto stalo teraz dakedy mne ... tak by som to uz vazne zapalil od nervov Tak fajn ze to dobre dopadlo a uz to mas hotove ... a ak to nie je tajne, co to vyslo? [upravil dne 8.3.2011 11:31 Y2K] Citovat
jozefsv Odesláno 8. březen 2011 Autor Odesláno 8. březen 2011 486 s pracou.u nas by to vyslo ca o 100 menej pretoze si viem zohnat spojku lacnejsiu,ale keby som nebol lenivy a mal ju uz doma tak ano. Citovat
majty Odesláno 8. březen 2011 Odesláno 8. březen 2011 mne spojka pozlobila na dvoulitru... taky sem si myslel ze se s tim da jezdit ... no jezdilo to asi 3 dny a pak \"neco\" rosekalo snimac otacek a auto chciplo za jizdy (to fakt potesi) - takze odtah... a doma sme v klidu vymenili spojku a to cidlo... a jezdilo se dal Citovat
Y2K Odesláno 8. březen 2011 Odesláno 8. březen 2011 fuuu...pekna cena tak si idem spravit nejaku financnu rezervu...a vy s kym bankujete? :D Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 8. březen 2011 Odesláno 8. březen 2011 Cena este fajn Pre porovnanie, kamaratovi odchadza na 307 SW 1.6 HDI 80 KW spojka, v kelly bez zlavy dvojhmota okolo 820 Eur, k tomu este zvysne dva diely za 250 Eur, tj 1070 Eur... Zo zlavou som niekde medzi 700-800 Eur + praca ... A zase na druhej strane, na mojej 306 odisla spojka, origo valeo 3 dielna sada najdrahsia v autokelly zo zlavou 84 Eur + 70 Eur praca Citovat
Y2K Odesláno 8. březen 2011 Odesláno 8. březen 2011 to ta cena rastie podla konov preto to ma Lubk0 take lacne Citovat
jozefsv Odesláno 8. březen 2011 Autor Odesláno 8. březen 2011 dvojhmotny zotrvacnik sa novy nedaval,to asi netreba menit stale.ci? cena spojky samozrejme rastie s vykonom da sa povedat Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 8. březen 2011 Odesláno 8. březen 2011 dvojhmotny zotrvacnik sa novy nedaval,to asi netreba menit stale.ci? cena spojky samozrejme rastie s vykonom da sa povedat Pokial viem ty dvojhmotu nemas ci ? Nie som si isty... Ale v tomto pripade PS neplatia HDI ma 80 KW, jedine ze by jozef mal menej KW Pokial viem tak dvojhmoty zacali u 2.0 HDI 80 KW (66kw ich nemali), a 1.6 HDI ich maju tiez od 80 KW (tie slabsie ich nemaju) ... A o benzine starsom som nepocul ze by mal dvojhmotu ... Citovat
jozefsv Odesláno 8. březen 2011 Autor Odesláno 8. březen 2011 dvojhmota na moje coupe stoji 700 euro samotna,mimo ceny spojky ako som bol informovany Citovat
Y2K Odesláno 8. březen 2011 Odesláno 8. březen 2011 no co ja viem...tak dvojhmota tam je bodaj by som sa ale mylil Citovat
jozefsv Odesláno 8. březen 2011 Autor Odesláno 8. březen 2011 nemylis ked ma dobre informovali Citovat
dodo407sw Odesláno 8. březen 2011 Odesláno 8. březen 2011 prave som pozeral na ceny a kus to mate prehnane... na moju 407 1.6Hdi 80KW sotoji VALEO zotrvacnik bez zlavy 489E a spojkova sada 215E Valeo alebo 160E LUK... Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 8. březen 2011 Odesláno 8. březen 2011 To ze je dvojhmota, ako som pisal, na 3.0 V6 som nevedel, a ani si nebol isty ... dodo407sw http://obchod.autokelly.sk/ , nasledne vyber PEUGEOT, 307 SW, motor 1.6 HDI 80KW potom nalavo \"prevodovka a poho kolies\" tam \"spojka\" a tam \"spojkova sada\" Dvojhmotny zotrvacnik Valeo = 837,04 Eur Ma iny kod dielu, ako ten za 489 Eur, takze mozno su nejako odlisne, pravdepodobne ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.