Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dnes rano po ceste na zapad v ruzomberku som sa zobudil na ranu.kolega soferoval a hned ako som zacul tu ranu mi bolo jasne ze spojka sa odporucala.

neslo ani vytlacit spojku,podla vsetkeho narobilo paseku lozisko.ratal som s tym ale cakal som ze to este 2 tyzdne vydrzi,no nevydrzalo.takze hned som obvolal zopar servisov a auto uz rozoberaju.zatial cakam co to bude az to bude.

spojkove lozisko uz hucalo a vydavalo zaujimave zvuky,takze pre tych co zacinaju mat podobny problem jedna rada.da sa s tym chvilu jazdit ale nie az moc;)

Odesláno

Pekne si tu sam so sebou pises :D ... tak ta v tom nenecham :aut

Take nieco nasere, hlavne je ze sa nic nestalo vam a ze auto bude v poriadku a bude ti dalej sluzit ;)

Odesláno

ani nenasralo ani nie je prekliate.auto jazdi a ked jazdi tak chce svoje.nemozem to pripisovat nekvalite.cakal som to len som myslel ze to este 2 tyzdne vydrzi.ked to spravili dobre tak to celkom fajn dopadlo.auto je opravene za cas ked som v praci a nepotrebujem ho takze to sa rata.stastie bolo ze to neruplo na dialnici alebo na donovaloch,to by bola ina sranda.auto som odtiahol asi 200 metrov do servisu,pan bol rozumny a na cene ktorej sme sa dohodli tak aj dnes potvrdil.len dufam ze je to ok,nieze sa mi to vysype po ceste

Odesláno

oouu...spojku som este nemenil...tak nestras ;)

ale paci sa mi ze to beries s optimizmom :P

Keby sa toto stalo teraz dakedy mne ... tak by som to uz vazne zapalil od nervov :D

Tak fajn ze to dobre dopadlo a uz to mas hotove ... a ak to nie je tajne, co to vyslo?

[upravil dne 8.3.2011 11:31 Y2K]

Odesláno

mne spojka pozlobila na dvoulitru... taky sem si myslel ze se s tim da jezdit ... no jezdilo to asi 3 dny a pak \"neco\" rosekalo snimac otacek a auto chciplo za jizdy (to fakt potesi) - takze odtah... a doma sme v klidu vymenili spojku a to cidlo... a jezdilo se dal :)

Odesláno

Cena este fajn :)

Pre porovnanie, kamaratovi odchadza na 307 SW 1.6 HDI 80 KW spojka, v kelly bez zlavy dvojhmota okolo 820 Eur, k tomu este zvysne dva diely za 250 Eur, tj 1070 Eur... Zo zlavou som niekde medzi 700-800 Eur + praca ...

A zase na druhej strane, na mojej 306 odisla spojka, origo valeo 3 dielna sada najdrahsia v autokelly zo zlavou 84 Eur + 70 Eur praca :D

Odesláno
dvojhmotny zotrvacnik sa novy nedaval,to asi netreba menit stale.ci?

cena spojky samozrejme rastie s vykonom da sa povedat

Pokial viem ty dvojhmotu nemas ci ?

Nie som si isty... Ale v tomto pripade PS neplatia :) HDI ma 80 KW, jedine ze by jozef mal menej KW :)

Pokial viem tak dvojhmoty zacali u 2.0 HDI 80 KW (66kw ich nemali), a 1.6 HDI ich maju tiez od 80 KW (tie slabsie ich nemaju) ...

A o benzine starsom som nepocul ze by mal dvojhmotu ...

Odesláno

To ze je dvojhmota, ako som pisal, na 3.0 V6 som nevedel, a ani si nebol isty ...

dodo407sw

http://obchod.autokelly.sk/ , nasledne vyber PEUGEOT, 307 SW, motor 1.6 HDI 80KW potom nalavo \"prevodovka a poho kolies\" tam \"spojka\" a tam \"spojkova sada\"

Dvojhmotny zotrvacnik Valeo = 837,04 Eur

Ma iny kod dielu, ako ten za 489 Eur, takze mozno su nejako odlisne, pravdepodobne ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...