milhaus Odesláno 7. březen 2011 Odesláno 7. březen 2011 co se vlastně stalo,zastavil kvuli defektu a on te srazil??? to flopy: tak se zeptám i já na nezodpovězenou otázku: proč jsi zastavoval na takovém místě? Defekt? Citovat
flopy Odesláno 7. březen 2011 Autor Odesláno 7. březen 2011 ... protože to přestalo jet... To místo bych si fakt dobrovolně nikdy nevybral, to mi věřte. Ten 3. pruh je tam na úkor odtsavného asi na 1km (možná 2, kdo to tam zná, určitě to upřesní) a konec byl na dohled. Nabízí se tedy hned další otázka, proč to přestalo jet? Nahraju na smeč všem, který se v životě rádi spokojí s jednoduchým vysvětlením všeho a dokáží šmahem vše odsoudit. Patrně mi došla nafta. Smůlla byla, že odbočku k pumpě předtím jsme omylem minuli, protože jsme se zapovídali s kolegou.. uvědomil jsem si to hned, ale couvat na dálnici - to bych v životě neudělal, i kdyby to mělo být o 5m. Tak jsem prošel p.p., zjistil ujetou vzdálenost na poslední čerpání (vždycky jsem čerpal plnou a nuloval první trip p.p.), shledal standardní průměrnou spotřebu a dojezd, porovnal s tím, že oko se rozsvítilo někde kolem Plzně a vyhodnotil to tak, že zůstávám zcela klidný (edit: do další pumpy - od místa nehody prý 3km). Rád bych poznamenal, že s tímto autem jsem měl cca 30 čerpání, vím kolik minimálně jsem bez problému asi ujel na rezervu a bydlím na kopci, takže nemám problém pochopit i náklon vozidla (a na D5 107km to zas ta prudkej kopec není). Ani s jiným vozem mi nikdy předtím palivo nedošlo, nejsem z těch, kteří mají potřebu to zkoušt. Možná se mohl nasát nějaký bordel, možná chyba elektroniky, to už je jedno, to se už asi nikdo nedozví. Ale je tu ještě jedna zvláštnost. Ráno, když jsem vyjížděl, bylo už světlo, tak jsem neměl důvod zapínat světla (myslím otáčet ovladačem - zapínají se samy-denní svícení). V tomto režimu palubka nesvítí a kontrast displeje C (p.p.) je nastaven na vysoký (protože je den). Po tak 10km jízdy, na začátku dálnice, jsem si ale všiml, že najednou z ničeho nic display pohasl do méně kontrastního, odpovídajícího utlumenému režimu \"noc\" (zapnutá světla ovladačem a svítící palubka). A to sám od sebe. Jestli se i rozsvítila palubka jsem v denním světle nepoznal. Hned po nehodě jsem si říkal, jestli to SWatouš už netušil a nezačal se se mnou pohasnutím displeje loučit. [upravil dne 7/3/11 14:49 flopy] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.