Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Růžová,růžová,růžová :D:D:D.Jen se toho neboj.Já mám podobné kola a chtěl jsem ty středy taky do nějaké barvičky,ale zatim jsem se k tomu ještě nedostal.Ted jsem dělal podvozek a doladoval výkon.Jinak jdeš správným směrem.Široký límcový kola a až na zem.To žeru :D.Já mám ted vanu asi 5cm od země:P.Kolik máš ty kola?Máš celkem velkej profil.Já mám 14\" 195/45.Předek 7 a zadek 8\" ráfky.Plechy mám nastříkaný na fialovou perlet;).

[upravil dne 17/3/11 10:50 $ Torrez $]

Odesláno

Su to 14\" vpredu 7\" vzadu 8\" disky... A stredy chlapci dam na pink,sorrac ale nebudte taky obrezany ako vsetci slovaci, Pozrite v Nemecku a uz aj v Cechach je takyto tuning funkcny ,ja viem ze sa budu na mna pozerat niektori ako na buzeranta,ale je mi to jedno ... pozante stranku www.euroscene.net ? Treba podporovat rozvoj tohto stylu :)

[upravil dne 17/3/11 12:43 S16_106]

Odesláno

Sak este kecame s mierou, pockaj o 2 roky ked si budes trieskat hlavu: \"boze moj, to som bol ale blbec, ze ruzove disky, teraz frci plexisklo\" :D

...kazdopadne rob ako uznas za vhodne, uvidime co z toho bude v zavere :roll

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...