Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Lidičky už jsem nešťastný koupil jsem peugeota 307 2,0 hdi 100kw a poruchovější auto jsem asi neviděl už po vyřešení několika drahých problému se dnes rozsvítí oranžová kontrolka číslo 16 a na display to píše něco jako depollition system foulty nevím jestli to píšu přesně ale tak nějak, motor na volno houpe a do toho něco cvaká jako by asi někde ve škrtící klapce, když se rozjíždím tak cuká dokud mu nedám pod ocas a pak necuká když bere turbo a jedu jak magor tak je to dobrý ale jinak je to strašný a už vůbec nevím co s tím je když to pak chcípnu tak tam zašně něco bzučet a cvakat a už je fakt že nevím

Odesláno

no to je pěkný u 406 2,1td jsem ho vyhodil ale u tadytoho to dělat fakt nechci asi s tím zítra zajedu na diagnostiku a uvidíme ale co tu čtu tak je tu docela dost možností co to může být. Jen doufám že to nebude FAP má to najeto jen 68000km a těch elektronických chyb co tam bylo ale to se vyřešilo jednou pojistkou, kterou nějakej dobrák asi potřeboval a už jí nevrátil, auto bylo totiž nabourané lehce na předek, stálo asi 3/4 roku než se dolo do kupy jen teda kvůli financím né že by to bylo tak na šrot tak si asi někdo vyndal 80ku pojistku a bylo v paměti asi 5 závad na motoru ale ty už jsou pryč a vše maká a když konečně bylo vše v pořádku tak tohle tak jsem si dlouho neužil a zase řešit poruchy u 406 jsem najezdil 50000km a neměla problém ta už má najeto asi 200000km

Odesláno
100kW mívají problém s egr ventilem. vyhodit!!!

No a jak jde asi vyhodit elektro EGR??

Muze to delat EGR ale nemusi.

Pri kolika cca otackach to prestane cukat??

EGR se zavira pri cca 2900-3200rpm

Odesláno

ne já nemluvím o vás ale o servisech je to moc možností a abych dával 20000kč za opravu to prdím původní majitel si pro to přijede a je opraveno ať si to nabouchá já chtěl auto na který se potřebuji v rámci možností spolehnout a né abych trnul hrůzou že to kákne podle mě nemůže být něco na fapu rozesranýho když to má 68000kč to se spíš něco pokáklo a rači nechci vědět co. je možný koupit nějakou verzi 307 která nemá fap tím nemyslím benzín nebo 1,4 hdi

Odesláno

len naokraj.. neverím, že kúpiš auto ktoré bude na 100% spoľahlivé a bez poruchy. Pri kupe ide vždy o lotériu.

Ale ked máš auta rád poradíš si aj s týmto problémom. :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...