Lord Back Odesláno 2. březen 2011 Odesláno 2. březen 2011 Lidičky už jsem nešťastný koupil jsem peugeota 307 2,0 hdi 100kw a poruchovější auto jsem asi neviděl už po vyřešení několika drahých problému se dnes rozsvítí oranžová kontrolka číslo 16 a na display to píše něco jako depollition system foulty nevím jestli to píšu přesně ale tak nějak, motor na volno houpe a do toho něco cvaká jako by asi někde ve škrtící klapce, když se rozjíždím tak cuká dokud mu nedám pod ocas a pak necuká když bere turbo a jedu jak magor tak je to dobrý ale jinak je to strašný a už vůbec nevím co s tím je když to pak chcípnu tak tam zašně něco bzučet a cvakat a už je fakt že nevím Citovat
Sagic Odesláno 2. březen 2011 Odesláno 2. březen 2011 Asi tám máš FAP filtr a je buď plný nebo se snaží regenerovat. Je toho tady o FAP napsáno spousty.. Citovat
honza-v Odesláno 2. březen 2011 Odesláno 2. březen 2011 100kW mívají problém s egr ventilem. vyhodit!!! Citovat
Lord Back Odesláno 2. březen 2011 Autor Odesláno 2. březen 2011 no to je pěkný u 406 2,1td jsem ho vyhodil ale u tadytoho to dělat fakt nechci asi s tím zítra zajedu na diagnostiku a uvidíme ale co tu čtu tak je tu docela dost možností co to může být. Jen doufám že to nebude FAP má to najeto jen 68000km a těch elektronických chyb co tam bylo ale to se vyřešilo jednou pojistkou, kterou nějakej dobrák asi potřeboval a už jí nevrátil, auto bylo totiž nabourané lehce na předek, stálo asi 3/4 roku než se dolo do kupy jen teda kvůli financím né že by to bylo tak na šrot tak si asi někdo vyndal 80ku pojistku a bylo v paměti asi 5 závad na motoru ale ty už jsou pryč a vše maká a když konečně bylo vše v pořádku tak tohle tak jsem si dlouho neužil a zase řešit poruchy u 406 jsem najezdil 50000km a neměla problém ta už má najeto asi 200000km Citovat
straki007 Odesláno 2. březen 2011 Odesláno 2. březen 2011 100kW mívají problém s egr ventilem. vyhodit!!! No a jak jde asi vyhodit elektro EGR?? Muze to delat EGR ale nemusi. Pri kolika cca otackach to prestane cukat?? EGR se zavira pri cca 2900-3200rpm Citovat
straki007 Odesláno 2. březen 2011 Odesláno 2. březen 2011 Nelze zaslepit. Po 2km trvala zavada a antipolution fault Citovat
honza-v Odesláno 2. březen 2011 Odesláno 2. březen 2011 a to dělá jen 100kW??? na 79kW prý nic.. nevím, já to nemám a asi to nemá na výkon vliv, tak to moc neřeším.. Citovat
Lord Back Odesláno 6. březen 2011 Autor Odesláno 6. březen 2011 to nevím ale je to asi v prdelce nikdo nic neví asi to odvezu zpátky a nechám si 2,1Td tomu se dá aspoň věřit Citovat
straki007 Odesláno 7. březen 2011 Odesláno 7. březen 2011 Auto pres forum napojit na diag nejde a bez diagnostiky ti tady nerekne nikdo v cem to je:grr Citovat
Lord Back Odesláno 7. březen 2011 Autor Odesláno 7. březen 2011 ne já nemluvím o vás ale o servisech je to moc možností a abych dával 20000kč za opravu to prdím původní majitel si pro to přijede a je opraveno ať si to nabouchá já chtěl auto na který se potřebuji v rámci možností spolehnout a né abych trnul hrůzou že to kákne podle mě nemůže být něco na fapu rozesranýho když to má 68000kč to se spíš něco pokáklo a rači nechci vědět co. je možný koupit nějakou verzi 307 která nemá fap tím nemyslím benzín nebo 1,4 hdi Citovat
Bamatala Odesláno 8. březen 2011 Odesláno 8. březen 2011 len naokraj.. neverím, že kúpiš auto ktoré bude na 100% spoľahlivé a bez poruchy. Pri kupe ide vždy o lotériu. Ale ked máš auta rád poradíš si aj s týmto problémom. Citovat
Lord Back Odesláno 9. březen 2011 Autor Odesláno 9. březen 2011 to je pravda nic neřešitelnýho ale se..e to Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.