Homr06 Odesláno 1. březen 2011 Odesláno 1. březen 2011 zdravím, poradí někdo typ na servis případně soukromníka který uděla diagnostiku P 806 v pribramském kraji, nebo někde na praze 4 nejraději kdo má osobní skušenost, díky http://www.peugeot-club.com/kniha/img/potlesk.gif Citovat
HonzaZ Odesláno 1. březen 2011 Odesláno 1. březen 2011 Co máš za problém? Jaký je to motor, r.v.? Citovat
Homr06 Odesláno 1. březen 2011 Autor Odesláno 1. březen 2011 Čistili mi škr.klapku a od tý doby houpe volnoběch,někdy to i chcípne.Když je to teplý tak to drží i 1500 otáček a pomalu to padá na volnoběch.Tak si myslím,že jí zapoměli nastavit nebo spíš na to neměli diagnostiku. Benzín 2.0i 89Kw, r.v 96. Citovat
JaninaS Odesláno 22. únor 2012 Odesláno 22. únor 2012 Čistili mi škr.klapku a od tý doby houpe volnoběch,někdy to i chcípne.Když je to teplý tak to drží i 1500 otáček a pomalu to padá na volnoběch.Tak si myslím,že jí zapoměli nastavit nebo spíš na to neměli diagnostiku. Benzín 2.0i 89Kw, r.v 96. Ahoj,mam dost podobny problem o stejneho modelu,me to drzi i na 2000 ot a pomalu klesa a to i pri razeni to nestaci spadnout pod 1500 ot.Tak jsem se chtela zeptat cim to je a jestli jsi svuj problem vyresil.Radili mi,ze je to sminacem polohy skrtici klapky,zatim jsem to ale neresila.Porad prosim.Janina Citovat
222johny222 Odesláno 22. únor 2012 Odesláno 22. únor 2012 mě to dělalo podobný,ale v mnohem horší příznaky,vyčistil jsem klapku,krokáč,MAP senzor a ještě musím vymazat chyby přes diag a bude vše ok. Citovat
222johny222 Odesláno 22. únor 2012 Odesláno 22. únor 2012 Čistili mi škr.klapku a od tý doby houpe volnoběch,někdy to i chcípne.Když je to teplý tak to drží i 1500 otáček a pomalu to padá na volnoběch.Tak si myslím,že jí zapoměli nastavit nebo spíš na to neměli diagnostiku. Benzín 2.0i 89Kw, r.v 96. Ahoj,mam dost podobny problem o stejneho modelu,me to drzi i na 2000 ot a pomalu klesa a to i pri razeni to nestaci spadnout pod 1500 ot.Tak jsem se chtela zeptat cim to je a jestli jsi svuj problem vyresil.Radili mi,ze je to sminacem polohy skrtici klapky,zatim jsem to ale neresila.Porad prosim.Janina Bud snímáč na klapce nebo krokáč Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.