Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Čistili mi škr.klapku a od tý doby houpe volnoběch,někdy to i chcípne.Když je to teplý tak to drží i 1500 otáček a pomalu to padá na volnoběch.Tak si myslím,že jí zapoměli nastavit nebo spíš na to neměli diagnostiku. Benzín 2.0i 89Kw, r.v 96.

• O 11 měsíců později...
Odesláno
Čistili mi škr.klapku a od tý doby houpe volnoběch,někdy to i chcípne.Když je to teplý tak to drží i 1500 otáček a pomalu to padá na volnoběch.Tak si myslím,že jí zapoměli nastavit nebo spíš na to neměli diagnostiku. Benzín 2.0i 89Kw, r.v 96.

Ahoj,mam dost podobny problem o stejneho modelu,me to drzi i na 2000 ot a pomalu klesa a to i pri razeni to nestaci spadnout pod 1500 ot.Tak jsem se chtela zeptat cim to je a jestli jsi svuj problem vyresil.Radili mi,ze je to sminacem polohy skrtici klapky,zatim jsem to ale neresila.Porad prosim.Janina

Odesláno

Ahoj,mam dost podobny problem o stejneho modelu,me to drzi i na 2000 ot a pomalu klesa a to i pri razeni to nestaci spadnout pod 1500 ot.Tak jsem se chtela zeptat cim to je a jestli jsi svuj problem vyresil.Radili mi,ze je to sminacem polohy skrtici klapky,zatim jsem to ale neresila.Porad prosim.Janina

Bud snímáč na klapce nebo krokáč:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...