bartch Odesláno 1. březen 2011 Odesláno 1. březen 2011 ahoj máte někdo zkušenost na 206 ze svíčkama denso iridium je to 1.4 16v dík Citovat
ygnor206 Odesláno 1. březen 2011 Odesláno 1. březen 2011 Mám je už dlouho, měl jsem je na 1.1 a po výměně za 1.6 je mám ty samé i v tomto motoru a bez problému,problém je pouze jejich cena:D jestli to chceš kůli výkonu tak to nemá cenu ale jestli chceš aby dlouho vydržely a není ti líto peněz tak je kup maj velkou životnost oproti levným svíčkám,nedávno jsem je pro kontrolu vyndal a vypadaly velice dobře na to co už jsem s nima nalítal žádné známky opotřebení elektrod a v přirozené cihlové barvě.. A na závěr to že když je tam dáš tak to bude dobře chytat,motor na volnoběh půjde klidně - pravidelně a u 1.1čky jsem cítil o něco málo lepší záběr od spodu,u 1.6ky nemůžu posoudit protože jsem ho tam dal už s těma svíčkama.......ták a teď mudruj:D třeba ti o nich někdo ještě něco napíše ať už hanlivého nebo pochvalného ale já je kupoval hlavně kůli té vyjímečné životnosti a naplnily moje očekávání...THE END Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.