rex Odesláno 1. březen 2011 Odesláno 1. březen 2011 :rollTAk po výměně oleje cca po 3000tis km... auto začína při akceleraci nepravidelně kovově cvrlikat mezí 1500-2200 ot... proasím o radu co se v motoru děje... jsou to ventily a proč tak najednou?? -malý tlak__?? -přicpané sání oleje ve vaně__?? Nebo nedé bože turbo či něco jiného??? Zátah to má od koupě pořád stejný v celém rozsahu ot. Olej tam je Quartz 7000 nacelých 5l. filtry nové... Díky za každou radu... O něčem podobném je zmínak zde - ale bez řešení.. V se rvise mě řekl že mám počkat co se bude dít dál:grr To mě vůbec neuspokoljilo...... [upravil dne 1.3.2011 09:17 rex] Citovat
fe-re Odesláno 4. březen 2011 Odesláno 4. březen 2011 pravdepodobne to bude remenica na kluke, mal som podobny problem s tym ze remenica bola na pohlad ok ... nakoniec ma to stalo vymenu drazkovaneho remena a vsetko je OK ... v odkaze je aj video ako mi to cvrdlikalo ... mne to robilo len na volnobeh Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.