Guest dtyrkas Odesláno 19. leden 2005 Odesláno 19. leden 2005 Taky vam nedrzi a nelicuje s okenkem tapecirunk na zadnich dverich? Videl jsem kombika se stejnym problemem. Jak je to u vaseho Breaku? [Editován dne 19/1/05 dtyrkas] Citovat
Marcel Odesláno 19. leden 2005 Odesláno 19. leden 2005 no ja mam stejny problem, zavada je v tom, ze to k sobe drzi poze umela hmota. Odsekal jsem ty svine ktery to mely drzet, provrtal diry durch, koupil srouby s poradnyma podlozkama, nastrikal na cerno (cerny sem nesehnal) a dneska to tam jdu pridelat, tak sem sam zvedav jak to dopadne.Urcite napisu vysledek a celkovy vzhled se sroubama... Citovat
Marcel Odesláno 19. leden 2005 Odesláno 19. leden 2005 to nevim, po tom odseklym plastovym provedeni co to melo driv drzet zustala asi 1cm dira v drevotrisce, tak tam dam 2cm podlozky.chce to poradne dotahnout a nevim jestli by to PVC srouby udrzely...Vyzkousim a uvidime... PS: taky se mi stavalo, ze se neuzamkly dvere (central) kdyz ten plast moc odstaval!!!!!na to si dejte pozor... [Editován dne 19/1/05 Marcel] Citovat
Marcel Odesláno 20. leden 2005 Odesláno 20. leden 2005 ted sem to dal dohromady a drzi to lip nez original misto tech plastovych drzaku, ktery sem odsekl, sem provrtal diry, nastrikal srouby a podlozky na cerno, a z vnitrni strany dal 2cm podlozku a malou podlozku, s citem dotahl, venkovni podlozky se zatlacili do plastu, takze nevylizaji a vypada to i pekne!a hlavne to drzi a zamykaji se dvere.... Snad ti to pomuze, jestli nevymyslis nic lepsiho tak to muzes zkusit... ...405ky sou obcas silene nemocny... Citovat
Marcel Odesláno 29. leden 2005 Odesláno 29. leden 2005 konecne sem to stihl nafotit.Snad ti to pomuze.Vnitrni stranu sem nefotil, nemel sem naladu to opet rozdelavat.Videl by jsi tam jen 2cm podlozku a matku.Vnejsi stranu mas tady: [Editován dne 29/1/05 Marcel] Citovat
Marcel Odesláno 29. leden 2005 Odesláno 29. leden 2005 to P205XR: sem se preklep, uz je to tam... :-) Citovat
FoFo Odesláno 2. únor 2005 Odesláno 2. únor 2005 No jo ale jak to vyřešit když to nedrží u oken ( tam je to snad zacvaklý v takový lištičce, ale u mého migu to měl někdo asi rozdělaný a na zadních dveřích to nedrží -někdy zlobí zamykání ) Citovat
Guest dtyrkas Odesláno 2. únor 2005 Odesláno 2. únor 2005 Napsán autorem FoFo No jo ale jak to vyřešit když to nedrží u oken ( tam je to snad zacvaklý v takový lištičce, ale u mého migu to měl někdo asi rozdělaný a na zadních dveřích to nedrží -někdy zlobí zamykání ) No to jsem mel na mysli taky, kazdopadne Marceli diky za snahu, mozna se to bude hodit i me. Na prednich dverich ty plastovy bazmeky mi taky nejak odpadavaj. Kolem okenka to nedrzi svina, nekdo to taky ulomil predemnou a nemam napad jak to spravit. Vypada to jak sockoidni auto. Citovat
Marcel Odesláno 3. únor 2005 Odesláno 3. únor 2005 chlapi tak to sme se nejak nepochopili na krajich to (aspon u me) drzi bily plastovy cudly, ktery sem mel taky vylomeny.tak sem po 5kc nakoupil novy! Taky se mi to nezamikalo. Tedka je to fpoho a uz nemusim obchazet auto,jestli je zamceny ;-) Citovat
FoFo Odesláno 6. únor 2005 Odesláno 6. únor 2005 Bílý bazmeky. Jo tak tydle vidle, já si myslel že tam něco chybí.Jinak věřím tomu že až to přidělám u okna tak se mi to odchlípne dole, protože je to prostě nějaký zcrvklý. Citovat
Guest dtyrkas Odesláno 8. březen 2005 Odesláno 8. březen 2005 Nasel jsem v katalogu takovy clipy = to by mohlo byt ono. Mam pravdu? Cervene jsem naznacil, jak se odchlipuje okraj od okenka. Citovat
Guest dtyrkas Odesláno 17. březen 2005 Odesláno 17. březen 2005 Dneska sem videl 2 Breaky a to samy. Takhle to vypada u me: Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.