Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Nelícuje tapecírunk - P405

Recommended Posts

Guest dtyrkas
Odesláno

Taky vam nedrzi a nelicuje s okenkem tapecirunk na zadnich dverich? Videl jsem kombika se stejnym problemem. Jak je to u vaseho Breaku?

[Editován dne 19/1/05 dtyrkas]

Odesláno

no ja mam stejny problem, zavada je v tom, ze to k sobe drzi poze umela hmota.

Odsekal jsem ty svine ktery to mely drzet, provrtal diry durch, koupil srouby s poradnyma podlozkama, nastrikal na cerno (cerny sem nesehnal) a dneska to tam jdu pridelat, tak sem sam zvedav jak to dopadne.Urcite napisu vysledek a celkovy vzhled se sroubama...

Odesláno

to nevim, po tom odseklym plastovym provedeni co to melo driv drzet zustala asi 1cm dira v drevotrisce, tak tam dam 2cm podlozky.chce to poradne dotahnout a nevim jestli by to PVC srouby udrzely...Vyzkousim a uvidime...

PS: taky se mi stavalo, ze se neuzamkly dvere (central) kdyz ten plast moc odstaval!!!!!na to si dejte pozor...

[Editován dne 19/1/05 Marcel]

Odesláno

ted sem to dal dohromady a drzi to lip nez original ;) misto tech plastovych drzaku, ktery sem odsekl, sem provrtal diry, nastrikal srouby a podlozky na cerno, a z vnitrni strany dal 2cm podlozku a malou podlozku, s citem dotahl, venkovni podlozky se zatlacili do plastu, takze nevylizaji a vypada to i pekne!a hlavne to drzi a zamykaji se dvere....

Snad ti to pomuze, jestli nevymyslis nic lepsiho tak to muzes zkusit...

...405ky sou obcas silene nemocny... :)

Odesláno

konecne sem to stihl nafotit.Snad ti to pomuze.Vnitrni stranu sem nefotil, nemel sem naladu to opet rozdelavat.Videl by jsi tam jen 2cm podlozku a matku.Vnejsi stranu mas tady:

IMG_0420_2.jpg

IMG_0421_2.jpg

[Editován dne 29/1/05 Marcel]

Odesláno

No jo ale jak to vyřešit když to nedrží u oken ( tam je to snad zacvaklý v takový lištičce, ale u mého migu to měl někdo asi rozdělaný a na zadních dveřích to nedrží -někdy zlobí zamykání ):mad:

Guest dtyrkas
Odesláno
Napsán autorem FoFo

No jo ale jak to vyřešit když to nedrží u oken ( tam je to snad zacvaklý v takový lištičce, ale u mého migu to měl někdo asi rozdělaný a na zadních dveřích to nedrží -někdy zlobí zamykání ):mad:

No to jsem mel na mysli taky, kazdopadne Marceli diky za snahu, mozna se to bude hodit i me.

Na prednich dverich ty plastovy bazmeky mi taky nejak odpadavaj.

Kolem okenka to nedrzi svina, nekdo to taky ulomil predemnou a nemam napad jak to spravit. Vypada to jak sockoidni auto. :bojim

Odesláno

chlapi tak to sme se nejak nepochopili :)

na krajich to (aspon u me) drzi bily plastovy cudly, ktery sem mel taky vylomeny.tak sem po 5kc nakoupil novy!

Taky se mi to nezamikalo. Tedka je to fpoho a uz nemusim obchazet auto,jestli je zamceny ;-)

Odesláno

Bílý bazmeky. Jo tak tydle vidle, já si myslel že tam něco chybí.Jinak věřím tomu že až to přidělám u okna tak se mi to odchlípne dole, protože je to prostě nějaký zcrvklý.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Nasel jsem v katalogu takovy clipy = to by mohlo byt ono. Mam pravdu?

Cervene jsem naznacil, jak se odchlipuje okraj od okenka.

tapecirunk.gif

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...