salmius Odesláno 3. březen 2011 Odesláno 3. březen 2011 můžeš mít buď sedm jednotlivých sedadel - tedy ve třetí řadě dvě, nebo lavici vzadu tedy osm míst a viděl někdo z vas tu lavici do 807 ja teda ještě ne ani na fotkach...a asi k sehnani bud v de nebo franc. a to ještě za hodně divoke prachy:roker no já lavici mám, sice s ouplně vysypanym ovládáním ale použitelnou a myslim že za pučeni nic nedam když už jsme u toho u tří sedaček se mi do různého stupně rozpadlo ovládání posuvu a vyndavání neřešili jste to někdo? Citovat
Landík Odesláno 3. březen 2011 Odesláno 3. březen 2011 No nevim. Ty hydrauliky jsou a údajně tahají vstřiky silou 20tun. Takovej přípravek bude opravdu náročnej na zpracování, materiál atd. Navíc asi nebude univerzální protože každý typ motoru má jinou hlavu, to znamená jiný upínací místa, jiný opěrný místa atd. Jsou tady určitě lidi co mají kontakty na ty co takové přípravky pučují. Osobně bych se s tím nemordoval a radši si to půjčil. Ale jestli se s tím někdo chce mordovat tak budiž. Jestli budeš prodávat tak dej vědět . dík Citovat
Haryk Odesláno 6. březen 2011 Odesláno 6. březen 2011 teď je něco na aukru http://sz.aukro.cz/sedacky-do-2-a-3-rady-c8-807-ulysse-dedra-i1466211985.html Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.