Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

hlavice řadičky se schématem řazení

Recommended Posts

Odesláno

Možná budu potřebovat novou hlavici řadičky a když neseženu origo potřeboval bych se zeptat zda někdo víte o tuning shopu kde by měli hlavici se schématem řazení (P 306) projel jsem toho dnes hafo a našel jen samé s \"prázdným\" vrškem (max. nějaké logo nebo tak ale ne schéma) :( Jinak googlit umím ale asi jsem holt neměl štěstí :)

Odesláno

Na aukru to někdo prodává s podsvíceným motivem dle výběru ale nevím už kde chce to pohledat já to mám taky a je to precizně provedeno v kůži našel jsem jen tajtu blbou fotku ale vidět je

post-30367-14109615787032_thumb.jpg

Odesláno

Díky moc ... až na to \"206\" .. a taky já mám černý interiér potřeboval bych něco co se k tomu hodí. Budu holt vybíravější :) Ale na aukro jít mě nenapadlo, projedu to..

Odesláno

líbí se mi U62 a moc :) u těch červených bych se bál že to nepůjde s podsvícením dalších věcí (bude to výraznější červená) a ostatní barvy nepřipadají v úvahu už vůbec

Odesláno
Já jsem koupil hlavici ze 406ky a jen jsem přehodil ty vršky :papa

tak mě napadá že v Peugeotu by normálně tu hlavici na 306 mohli mít ne ?..

Odesláno

Dle SB 229,20,- vč. DPH. Ale podle mě to bude ta klasická černá :myslim Ikdyž jsem měl filtrování pro moje auto a tam byla stříbrná...

[upravil dne 27/2/11 09:55 Andreww]

Odesláno
Dle SB 229,20,- vč. DPH. Ale podle mě to bude ta klasická černá :myslim Ikdyž jsem měl filtrování pro moje auto a tam byla stříbrná...

[upravil dne 27/2/11 09:55 Andreww]

Hele kde bereš ty ceny pls ? :) Já je tam nikde nevidím .. díky ! zda to bude černá či stříbrná bych si zjistil mám to k Domanskému 300m :)

Edit - já tam u svého VIN mám uvedeno \"šedá ouragan\" :myslim

[upravil dne 27/2/11 10:31 Stibto]

Odesláno

Najdeš díl v té tabulce napravo, poklepeš na něj a vloží se do košíku. Pak dáš na hlavní straně SB košík a tam to najdeš :papa

Jo od REKETE mám taky pytel na řadičce a paráda ;)

Odesláno
Najdeš díl v té tabulce napravo, poklepeš na něj a vloží se do košíku. Pak dáš na hlavní straně SB košík a tam to najdeš :papa

Jo od REKETE mám taky pytel na řadičce a paráda ;)

No to mi posol bulvu .... asi něco dělám špatně teda

[upravil dne 27/2/11 13:16 Stibto]

post-28514-1410961579318_thumb.gif

Odesláno

Tak po zjisteni primo v Peugeotu ze hlavice radicky na 306 stoji pres 1500 a musi se objednat odkudsi z Rakouska to skoro spis vidim na nejaky tuning :P

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...