Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Marcel00, az taka hlupost to nie je,pretoze tankujem vzdy este dost pred cervenym polickom a po dotankovani za 50 mam takmer plnu nadrz,takze mi tu zas nerozpravaj voloviny ze zanedlho mam po aditive..mam anbehanych 170000 km a ziadne problemy s fapom.Ine by bolo,ked by som tankoval ako spomina Godzila 10x mesacne po 10 eur...A kedze som vacsinou v praci na tyzdnovkach,tak sa mi stane malokedy,aby som to palivo vyjazdil do mesiaca.

Odesláno

pozor..ja tankujem vzdy plnu nadrz. len dojazd si nechavam na poslednu chvilu. sledujem kolko najazdim na plnu nadrz...cize ja som neni ten ktory tankuje po 10 eur.. ee to nie..svieti dojazd na pár km a natankujem plnu nadrz a takto to ide dookola

Odesláno
...takze mi tu zas nerozpravaj voloviny ze zanedlho mam po aditive..mam anbehanych 170000 km...

voloviny = :super

tych 170t km si nabehal ty ? ak ano tak klobuk dolu

k tomu tankovaniu za par eur, sme to pochopili traja uzivatelia (hipisko, godzilaTO a ja) tak, ze netankujete plnu...

takze ok, ved kazdeho vec... vyznelo to ze netankujete plnu/resp. tankujete castejsie ako ten co tankuje pred rezervou plnu...

a forum je na to aby kazdy prispel nejakym nazorom...

cize oznacit moj nazor za volovinu nebolo na mieste.

netreba byt hned vztahovacny, staci si precitat nazor a nikto ta nenuti s nim suhlasit alebo ho prijat, pripadne ho oznacit za volovinu.

z tohoto fora sa mozes len a len poucit, pripadne nazory ktore sa podla teba nezakladaju na pravde si mozes inde overit a prist s

opacnym nazorom alebo tvrdenim...

pekne sviatky

Odesláno
pozor..ja tankujem vzdy plnu nadrz. len dojazd si nechavam na poslednu chvilu. sledujem kolko najazdim na plnu nadrz...cize ja som neni ten ktory tankuje po 10 eur.. ee to nie..svieti dojazd na pár km a natankujem plnu nadrz a takto to ide dookola

presne tak to ma byt... :super:papa

Odesláno

Trochu sa pridám, keď sa blížim ku rezerve tak nalejem do nádrže 50l (pravidelne), mohol by som aj po 5l (čo je zbytočná pracnosť), nemám FAP :D.

[upravil dne 23/12/11 19:09 od Judes]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...