Danoš306 Odesláno 24. únor 2011 Odesláno 24. únor 2011 zdarec, porteboval bych neco jen potvrdit nez se do toho dam uz druhy den co jsem rano v mrzech vyjel se mi neodmlzilo sklo, ventilator naplno v aute hyc jak prase a sklo zamylzene jak svina utrel sem ho hadrem a do deseti vterin to same pritom z vydechu sla mirne para (videli to jen ti co sedeli v zadu) takze to typuju na spatny radiator topeni a ceka me toto ze?: z cehos sice nemam radost ale nic jineho mi nezbyva, divna mi je jina vec ktere sem si vsimnul uz v nedeli (to byl radiator jeste ok) sedel sem v aute a topil si a protoze venku bylo -10 tak sem motor na chvilku vytocil na 2000ot/min aby se radiatorem prohnala tepla voda a lepsi to topilo a v palubce sem slysel cvachtani vody jako by tam nekde vytekala je to mozne??? nebo je to jen prutok v radiatoru?? ten by ale nemel jit slyset ne?? nikdy predtim sem to neslysel a zavzdusnene to nemam predem diky jinak diky dollymu 1010 za skvely navod ktery mi 100% hodne ulehhci praci a hlavne cas :super:super:) [upravil dne 24/2/11 16:24 Danoš306] [upravil dne 24/2/11 16:24 Danoš306] Citovat
spike-cz Odesláno 25. únor 2011 Odesláno 25. únor 2011 Když prasknul radiátor topení mně, tak mi voda kapala dovnitř spodníma průduchama a musel jsem dolívat do chladícího okruhu. Jestli ti nechybí voda v oběhu, tak to asi nebude radiátorem. Co přepínací otočnej knoflík na palubce? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.