Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

no když už je tady takové vlákno ohledně baterky tak se chci zeptat jestli má někdo zkušenosti z baterkou EXIDE PREMIUM

budu už muset taky měnit (ještě mám origoš, rok 2002) protože už je k.o. a už nestartuje!!!

a nebo jakou značku doporučíte???

Odesláno

640 je hodnota startovacího proudu v amperech (zkrat), Ah - amperhodina - vyjadřuje kapacitu, objem uskladněné energie . 74 Ah vystačí na téměř všechny osobáky a nafty do 2 l objemu

Odesláno
jo díky myslým, že 640Ah bude dokonale stačit:super:

ja mam mat podla VIN 50 alebo 60Ah bateriu(su tam 2) a v aute mam 44Ah minimalne 4 roky a startujem v pohode...tuto zimu uz dosluhuje a kupim vartu 63Ah...netreba to prehanat s kapacitou :D

Odesláno
značky za mě - Varta (Perion je to samé) , Banner . Čím víc Ah tím lépe :-)

Tiez odporucam znacku banner mam tam od nich bateriu este od povodneho majitela a co som si myslel ze bateria bude zla tak aj v najvacsich mrazoch startovalo docela dobre a to baterku nicim vselijakymi elektronickymi zariadeniami napojenimi v aute;)

Odesláno
jo díky myslým, že 640Ah bude dokonale stačit:super:

ja mam mat podla VIN 50 alebo 60Ah bateriu(su tam 2) a v aute mam 44Ah minimalne 4 roky a startujem v pohode...tuto zimu uz dosluhuje a kupim vartu 63Ah...netreba to prehanat s kapacitou :D

jsem se sek:D 640A, 64Ah a asi vyskouším ten EXIDE PREMIUM

Odesláno
já jsem taky vyměnil original za banner dal jsem tam 72ah mám už jí tam skoro 2roky a naprostá spokojenost i -20:papa

Hovorime o tom aute na obrazku?:D

[upravil dne 25/2/11 09:46 Milan134]

Odesláno
já jsem taky vyměnil original za banner dal jsem tam 72ah mám už jí tam skoro 2roky a naprostá spokojenost i -20:papa

Hovorime o tom aute na obrazku?:D

[upravil dne 25/2/11 09:46 Milan134]

ne ale tam byla taky 72ah :myslim:papa
Odesláno

tak já včera koupil EXIDE PREMIUM 64Ah,640A strašně mi jí prodejce vychvaloval, že má i prodlouženou životnost atd. atd.

dneska jí tak hodím no a uvidíme jak bude šlapat

Odesláno

zdravim, mam Exide Premium (tusim 72Ah) a spokojenost. Jen ta vymena byl docela porod - musel jsem vyrvat ten plastovej kryt kolem ni a uz jsem ho tam nedal, je to tam strasne natesno. Ta original baterie byla nejaka kratsi nez ta nova, ale vlezla se tam v pohode (jen se musej ohnout takovy dva zobacky v miste, kde baterie doseda)

Odesláno

no právě proto jsem koupil 64Ah, 640A je o hodně kratší a má stejný rozměr jako jsem tam měl originál i kapacitu! ten kryt jde pěkně sundat když odšroubuješ kryt vzduch. filtru

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...