madrid4 Odesláno 22. únor 2011 Odesláno 22. únor 2011 :rokerahojte mam taky problem počas jazdy som zistil ,že mi fuka studeny vzduch pozrem na panel všetky kontrolky svietili teplota naskočila na 18st vôbec na nič to neragovalo ani ventilator ani teplota sa nedala nastaviť po vypnuti auta kontrolky ostali svietiť za chvilu zhasli po naštartovani všetko ok stalo sa mi to 2x behom týždna čo to môže byť chcel som to aj odfotiť kym som prišiel s fotakom zhaslo to:myslim Citovat
Přema Odesláno 22. únor 2011 Odesláno 22. únor 2011 Věštění z křištálové koule.....chce to zajet někam na dia...co bude v paměti závad v klimě [upravil dne 22-2-11 17:49 Přema] Citovat
madrid4 Odesláno 22. únor 2011 Autor Odesláno 22. únor 2011 :rokerdik v nedelu mame zraz v Bachoni snad tam niekto s dia bude tiež som si myslel jedine dia:papa Citovat
Mark Odesláno 26. únor 2011 Odesláno 26. únor 2011 Aj mne sa stalo presne to isté,akurát len jeden krát-aj tak ma to riadne vystrašilo,presne pred rokom mi menili klapku na kúrení,tak som si myslel že to má nejaký súvis.Na další den fungovalo všetko ako má a od vtedy sa my to nestalo. Citovat
Judes Odesláno 26. únor 2011 Odesláno 26. únor 2011 madrid4 neviem či to sleduješ ale jeden člen zo Senca donesie dia na zraz. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.