Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

P106 XSi. Seat Toledo 1.9 TDi by Gombi

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
Odesláno

pecka ty zrcátka;).Tu samolepku udělaj i s vlastnim motivem a na 106ku na kapotu i s prací by mě to vyšlo na 3tis.U6 jsem se na to ptal taky,ale jak řiká oni.Tou folii uniká ten hlavní smysl:)

Odesláno

jenomže ta folie je to samý jako když si necháš jenom zreznout kapotu a budeš si hrát na to, jak je to auto hroznej rat... Prostě když už chci jet v nějakým stylu, tak to dělam pořádně a ne jenom jako pózu:)

Odesláno

309GT : tak to je vidět že to vůbec neznáš :) ba naopak jak říkáš je to velikánskej rozdíl folie a samolepka na samolepce a folie není tak hezká není to ničím zajímavé ale ty samolepky jsou zajímavé počtem vkusem atd... tak tady nemluv že v tom není rozdíl :) až to bdueš znát tak o tom někoho poučuj dík ;)

Odesláno

Nikoho nepoučuju ;) Ale folii mám,tak že asi vim jak vypadá :papa

Jinak jak jsi spokojenej s tim Seatem?Budu jezdit do rakouska do práce tak budu shánět něco staršího v TDi a přemýšlim nad Toledem,Ibizou nebo něčim takovym....S Octavií TDi zkušenosti mám,ale v seatu jsem snad ani nikdy nejel

[upravil dne 6/3/12 11:34 od 309GT]

Odesláno

jako já stím seatem jsem spokojený nečekal jsem takovou spokojenost motor tam mám 1,9 TDi 66kw + nějaký předělávky ale ten motor je stejnej jak ose dával do octavie a jako já jsem spokojene jak s výkonem tak se spolehlivostí a hlavně s tou spotřebou

• O 6 měsíců později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...