aretin Odesláno 17. únor 2011 Odesláno 17. únor 2011 Potreboval bych poradit..mam peugeota 206 a kdyz se ohreje a ja vypnu motor tak potom uz nechce nastartovat..kdyz uz ho nastartuju tak zacnou na volnobeh litat otacky..Ale nekdy za tepla chyti normalne ale posledni dobou spis takhle blbne..diagnostika nebyla moc moudra a nic nenapsala..dik moc za kazdou radu.. Citovat
ygnor206 Odesláno 18. únor 2011 Odesláno 18. únor 2011 Odpovídal jsem tu na jinou závadu někomu ale příčina byla stejná tohle mě dělalo když bylo špatný čidlo chladící kapaliny,při teplým motoru jsem zastavil a pak to nechtělo naskočit a otáčky taky lítaly a co spotřeba? začlo to i víc žrát:myslim Citovat
MarineFox Odesláno 20. únor 2011 Odesláno 20. únor 2011 Já tenhle problém řešil nedávno.... Někdy se mi stalo, že to nechytlo vůbec....někdy mi otáčky kolísaly okolo 850 a někdy se držely až na 2000..... A ejhle, jednoho dne to exlo úplně.... Tak mě odtáhli do servisu a vypověděl mi kroužek imobilizéru (3200,-) Od té doby šlape jako hodinky. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.