fifi Odesláno 16. únor 2011 Odesláno 16. únor 2011 nechce sa mi hľadať podobné vlákna...chlapi radte...dnes som dal plasťák z motora dole a našiel som problém...vstrek na strane spolujazdca neviem číslovanie...mokrý, kuknem lepšie pod ním okolo neho v žliabku na hlave sa trblieta hladinka nafty, a zatečené bolo aj okolo susedného vstreku, ale ten bol suchý...tak som slamkou z džúsu odsal asi tak osem slamiek, ale čistej žltej nafty......a nevedel som či ho odmontovať, čo s tým, a že keď ho odmontujem, či tam nie je nejaké jednorázové tesnenie...aj som to nafotil, ale myslím že aj bez fotiek viete o čo ide Citovat
Tomas1987 Odesláno 16. únor 2011 Odesláno 16. únor 2011 nechce sa mi hľadať podobné vlákna...chlapi radte...dnes som dal plasťák z motora dole a našiel som problém...vstrek na strane spolujazdca neviem číslovanie...mokrý, kuknem lepšie pod ním okolo neho v žliabku na hlave sa trblieta hladinka nafty, a zatečené bolo aj okolo susedného vstreku, ale ten bol suchý...tak som slamkou z džúsu odsal asi tak osem slamiek, ale čistej žltej nafty......a nevedel som či ho odmontovať, čo s tým, a že keď ho odmontujem, či tam nie je nejaké jednorázové tesnenie...aj som to nafotil, ale myslím že aj bez fotiek viete o čo ide Mal som podobny problem, no mne sa zaliali az 3 vstreky. Servisak, ked mi opravoval auto, tak mi pocvakal tesniace gumicky na prepadoch nafty. Stacilo vymenit plastove \"dzindziky\" na prepadoch a vse OK. A nemas nahodou smrad v kabine po nafte ked zapnes kurenie? Ja som mal otrasny a asi tyzden som auto postupne vetral...... [upravil dne 16/2/11 16:48 Tomas1987] Citovat
Přema Odesláno 16. únor 2011 Odesláno 16. únor 2011 dotáhni přívodní trubku a zkontroluj přepadové hadičky.......potřebuješ hlavně zjistit odkud to kape.......zatím vstřik vůbec nepovoluj...... Citovat
fifi Odesláno 16. únor 2011 Autor Odesláno 16. únor 2011 co to znm skontrolovať prepadové trubky? no je tam, je nasunutá a mokrá...žiadnou páskou to nie je stiahnuté tak čo s tým....ako som pochopil je tá trubka v podstate jedna napojená sériovo cez všetky streky a napojená na sanie, čiže by tam mal byť podtlak...či? Citovat
fifi Odesláno 16. únor 2011 Autor Odesláno 16. únor 2011 nechce sa mi hľadať podobné vlákna...chlapi radte...dnes som dal plasťák z motora dole a našiel som problém...vstrek na strane spolujazdca neviem číslovanie...mokrý, kuknem lepšie pod ním okolo neho v žliabku na hlave sa trblieta hladinka nafty, a zatečené bolo aj okolo susedného vstreku, ale ten bol suchý...tak som slamkou z džúsu odsal asi tak osem slamiek, ale čistej žltej nafty......a nevedel som či ho odmontovať, čo s tým, a že keď ho odmontujem, či tam nie je nejaké jednorázové tesnenie...aj som to nafotil, ale myslím že aj bez fotiek viete o čo ide Mal som podobny problem, no mne sa zaliali az 3 vstreky. Servisak, ked mi opravoval auto, tak mi pocvakal tesniace gumicky na prepadoch nafty. Stacilo vymenit plastove \"dzindziky\" na prepadoch a vse OK. A nemas nahodou smrad v kabine po nafte ked zapnes kurenie? Ja som mal otrasny a asi tyzden som auto postupne vetral...... čo to je pocvakal, ako sa menia tie plastové ciciky, dá sa to kúpiť? [upravil dne 16/2/11 16:48 Tomas1987] Citovat
Přema Odesláno 16. únor 2011 Odesláno 16. únor 2011 Pokud to kape z přepadové hadičky tak ta je jen nasunutá s \"O\" těsnícím kroužkem (ten asi netěsní) a to celé je zajištěné pérkem aby to ze vstřiku nevypadlo Citovat
fifi Odesláno 16. únor 2011 Autor Odesláno 16. únor 2011 no asi bubem musieť dať fotku, asi neviem čo je prepad trubka, ale na tých asi gumených s opletením, ktoré cez plastové dzindzíky prepájajú vstreky a nakoniec to ide niekde do sania nie sú na tých plasťákoch ničím stiahnuté Citovat
Přema Odesláno 16. únor 2011 Odesláno 16. únor 2011 Ano tohle jsou přepady........tlakové přívodní jsou trubky se železa........ Citovat
Přema Odesláno 16. únor 2011 Odesláno 16. únor 2011 Však sem to psal co je co. odkud to teče nebo kape????? Citovat
fifi Odesláno 16. únor 2011 Autor Odesláno 16. únor 2011 a takto z vrchu aj s jazierkami nafty Citovat
fifi Odesláno 16. únor 2011 Autor Odesláno 16. únor 2011 no neviem, čo je perkom stiahnuté, lebo nič na tých opletených hadičkách nie je, a odkiaľ to kape som tiež nezistil, mal som naštartované a nič som nevidel, to sa tam zbieralo asi dosť dlho Citovat
Přema Odesláno 16. únor 2011 Odesláno 16. únor 2011 A toto je co??? [upravil dne 16-2-11 19:48 Přema] Citovat
Přema Odesláno 16. únor 2011 Odesláno 16. únor 2011 Vem kleště s dlouhými čelistmi a vytáhni to pérko.......vyskočí ti ze vstřikovače ten plast s tou opletenou hadičkou.....tam je těsnění Citovat
fifi Odesláno 16. únor 2011 Autor Odesláno 16. únor 2011 ono už mi to došlo, dík moc, a tú cicvorinu čo potiahnem skrutkovačom, alebo ako ju uvoľním, a tie gumičky dostať nejako kúpiť? sorry dnes som prvý krát obkukoval vstreky, kedysi som len rozoberal a generálkoval motory na Š-100-120 Citovat
Přema Odesláno 16. únor 2011 Odesláno 16. únor 2011 Už sem to psal.....viz příspěvek nad tvým , prosím čti........ Citovat
Přema Odesláno 16. únor 2011 Odesláno 16. únor 2011 Vpežo sem gumičky nenašel......někde kde se prodávají O kroužky Citovat
fifi Odesláno 16. únor 2011 Autor Odesláno 16. únor 2011 ešte raz dík a neboj čtu, len kým som písal moj predposled prísp sa tam Tvoj objavil tak až potom som ho videl...myslíš že tie gumičky budú mať na sklade v peuge servise, alebo je to ojedinelá vec, ktorú často nepoužívajú Citovat
Přema Odesláno 16. únor 2011 Odesláno 16. únor 2011 Pokud to odjistíš skrutkovačem, (šroubovák) tak ti ta pružinka někde odletí a už ji nikdy nenajdeš [upravil dne 16-2-11 20:02 Přema] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.