Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

nechce sa mi hľadať podobné vlákna...chlapi radte...dnes som dal plasťák z motora dole a našiel som problém...vstrek na strane spolujazdca neviem číslovanie...mokrý, kuknem lepšie pod ním okolo neho v žliabku na hlave sa trblieta hladinka nafty, a zatečené bolo aj okolo susedného vstreku, ale ten bol suchý...tak som slamkou z džúsu odsal asi tak osem slamiek, ale čistej žltej nafty......a nevedel som či ho odmontovať, čo s tým, a že keď ho odmontujem, či tam nie je nejaké jednorázové tesnenie...aj som to nafotil, ale myslím že aj bez fotiek viete o čo ide

Odesláno
nechce sa mi hľadať podobné vlákna...chlapi radte...dnes som dal plasťák z motora dole a našiel som problém...vstrek na strane spolujazdca neviem číslovanie...mokrý, kuknem lepšie pod ním okolo neho v žliabku na hlave sa trblieta hladinka nafty, a zatečené bolo aj okolo susedného vstreku, ale ten bol suchý...tak som slamkou z džúsu odsal asi tak osem slamiek, ale čistej žltej nafty......a nevedel som či ho odmontovať, čo s tým, a že keď ho odmontujem, či tam nie je nejaké jednorázové tesnenie...aj som to nafotil, ale myslím že aj bez fotiek viete o čo ide
Mal som podobny problem, no mne sa zaliali az 3 vstreky. Servisak, ked mi opravoval auto, tak mi pocvakal tesniace gumicky na prepadoch nafty. Stacilo vymenit plastove \"dzindziky\" na prepadoch a vse OK. A nemas nahodou smrad v kabine po nafte ked zapnes kurenie? Ja som mal otrasny a asi tyzden som auto postupne vetral......:blicismajlik

[upravil dne 16/2/11 16:48 Tomas1987]

Odesláno

co to znm skontrolovať prepadové trubky? no je tam, je nasunutá a mokrá...žiadnou páskou to nie je stiahnuté tak čo s tým....ako som pochopil je tá trubka v podstate jedna napojená sériovo cez všetky streky a napojená na sanie, čiže by tam mal byť podtlak...či?

Odesláno
Mal som podobny problem, no mne sa zaliali az 3 vstreky. Servisak, ked mi opravoval auto, tak mi pocvakal tesniace gumicky na prepadoch nafty. Stacilo vymenit plastove \"dzindziky\" na prepadoch a vse OK. A nemas nahodou smrad v kabine po nafte ked zapnes kurenie? Ja som mal otrasny a asi tyzden som auto postupne vetral......:blicismajlik

čo to je pocvakal, ako sa menia tie plastové ciciky, dá sa to kúpiť?

[upravil dne 16/2/11 16:48 Tomas1987]

Odesláno

Pokud to kape z přepadové hadičky tak ta je jen nasunutá s \"O\" těsnícím kroužkem (ten asi netěsní) a to celé je zajištěné pérkem aby to ze vstřiku nevypadlo

Odesláno

no asi bubem musieť dať fotku, asi neviem čo je prepad trubka, ale na tých asi gumených s opletením, ktoré cez plastové dzindzíky prepájajú vstreky a nakoniec to ide niekde do sania nie sú na tých plasťákoch ničím stiahnuté

Odesláno

no neviem, čo je perkom stiahnuté, lebo nič na tých opletených hadičkách nie je, a odkiaľ to kape som tiež nezistil, mal som naštartované a nič som nevidel, to sa tam zbieralo asi dosť dlho

Odesláno

ono už mi to došlo, dík moc, a tú cicvorinu čo potiahnem skrutkovačom, alebo ako ju uvoľním, a tie gumičky dostať nejako kúpiť? sorry dnes som prvý krát obkukoval vstreky, kedysi som len rozoberal a generálkoval motory na Š-100-120

Odesláno

ešte raz dík a neboj čtu, len kým som písal moj predposled prísp sa tam Tvoj objavil tak až potom som ho videl...myslíš že tie gumičky budú mať na sklade v peuge servise, alebo je to ojedinelá vec, ktorú často nepoužívajú

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...