tomm176 Odesláno 25. srpen 2011 Autor Odesláno 25. srpen 2011 Dneska jsem si vyzvedl s vyměněnými silentbloky na zadní nápravě a můžu říct, že auto se chová uplně jinak a je po bouchání. To je paráda. Snad bude na chvíli klid, ale určitě si vymyslím další věc do které vrazit nějaký čas a peníze. Vlastně ještě chci vyměnit olej v převodovce a okouknout táhla řazení. Citovat
tomm176 Odesláno 31. srpen 2011 Autor Odesláno 31. srpen 2011 Včera jsem sedl do auta a když jsem nastartoval začalo rachtat ve ventilátoru topení. Zasekl se lístek v přívodu vzduchu tak jsem při té příležitosti tam dnes vložil punčochu aby mi to vše nelítalo dovnitř. To bylo totiž hrozný nechat stát auto pod strome. Všechno bylo v kabině. Pak jsem se pustil do toho proužku, chromovej měním za stříbrnej a docela se mi to i líbí. Až to dodělám tak dodám fotky. Ale musím říct, že sundat ten chromovej proužek je snad nejhorší práce na autě co jsem kdy dělal. Zlatý zarezlý šrouby [upravil dne 31/8/11 21:32 od tomm176] Citovat
tomm176 Odesláno 1. září 2011 Autor Odesláno 1. září 2011 Původní chromovej proužek je fuč. Místo něj jsem nalepil stříbrnej. Mě se to docela líbí. Citovat
tomm176 Odesláno 1. září 2011 Autor Odesláno 1. září 2011 Tady mi to neujelo tak razantně jak se zdá na fotce. Citovat
tomm176 Odesláno 6. září 2011 Autor Odesláno 6. září 2011 Aby toho nebylo málo, včera se objevilo zase nějaké bouchání zezadu. Dnes jsem se na to vrhl a zjistil jsem ztrženej horní šroub na pravém tlumiči. Teď mě čeká sehnat jinej. Asi rovnou vyměním i na druhé straně. Nebyly už nic moc při výměně tlumičů,ale šly dotáhnout tak jsem tomu nevěnoval pozornost a projevilo se to až po pár tisících km. Citovat
oni Odesláno 6. září 2011 Odesláno 6. září 2011 covece pekne vozitko mas... jo tyhle nase auta uz se budou jenom sypat. vzdycky se objevi nejaka zavada. Citovat
tomm176 Odesláno 6. září 2011 Autor Odesláno 6. září 2011 covece pekne vozitko mas... jo tyhle nase auta uz se budou jenom sypat. vzdycky se objevi nejaka zavada. Dík, ale je na tom ještě spousta práce. Snad se, ale nic sypat už nebude. Citovat
tomm176 Odesláno 9. září 2011 Autor Odesláno 9. září 2011 Potřeboval bych sehnat tyhle žárovičky,ale nevím co je to za typ. Nemáte nějaký nápad? Je to z ovládání stahování oken Citovat
tomm176 Odesláno 27. září 2011 Autor Odesláno 27. září 2011 takhle vypadal-jeden přetržený kabel, už mi přestával hrát reprák Citovat
genzer Odesláno 27. září 2011 Odesláno 27. září 2011 tyhle zarovicky jsem koupil u nas v mototechne Citovat
tomm176 Odesláno 27. září 2011 Autor Odesláno 27. září 2011 tyhle zarovicky jsem koupil u nas v mototechne Už jsem se domlouval s godzilou na nějaký alternativě. Tos mi připoměl,že jsem mu zapoměl odepsat Citovat
oni Odesláno 27. září 2011 Odesláno 27. září 2011 kazda lepsi pumpa je ma, sice draha jako prase, kolem 10 kacek, ja je v nasem krame kupuju za 2 kacky. Citovat
kopr Odesláno 28. září 2011 Odesláno 28. září 2011 jen tak na okraj nebylo by jednoduši rozdelat dveře v pantu? ja to tak dal a zpetna montaž je otazka chvilky takle je musis všelijak stelovat atd jinak to naletovani my vydrželo tak pul roku rok nejlepši my přijde tu svorkovnici vyhodit a nastavit kable nekdo to tak tady dal ale uvidis ja jich mel z 11 prerušenejch 7 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.