Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Máš tam epic. Vstřikovací čerpadlo Lucas epic, je vidět na fotce. Kabel od toho konektoru vede do něj.

Tady máš něco o tom epicu.

[upravil dne 15/2/11 16:59 Benžík]

Odesláno

to neni fotka mojho motora ja to mam odpojene a neviem na co to je ani co to robi a ci je to potrebne ? a je mozne aby mi auto bez toho islo ?

Odesláno

Je to možný, pokud někdo vyndal epic a dal místo něj mechanickýho bosche. Někdy se to dělá, epic je elektronickej a když se rozbije, je jeho oprava hodně drahá, tak se místo něj namontuje bosch.

Odesláno

Možná by tempomat šel zprovoznit přidánim toho vakuovýho nesmyslu.

Nebo můžeš ten tempomat prodat. Kolik bys za něj chtěl? Nevim ovšem co všechno je nutný vyndat (páčka, řídící jednotka tempomatu...kabely?)

Odesláno

Nez to zacnes kupovat, najdi si na foru co stoji opravy lucase a bosche, u boshe to jsou maximalne tisice, u lucase desetitisice Kc.

Navic samotnej pouzitej lucas taky neco stoji, tak jde o to, jestli se ti to kvuli pp vyplati.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Ten epic bud rád,že ho nemáš sú s tým len problémi ja som to mal v ulysse a ked sa to pokazilo tak som to dal von a mám tam bosh a je to lepšie aj to menej žerie.Mám spotrebu 6.5l/100km a s epicom som nešiel pod 7,3l/100km.Epic je drahá vec nový stojí cca 3000€ a oprava tak 600 až 1600€ a doma na tom neurobíš nič.

Odesláno

Omyl pani co sa tyka spotreby epic sa montoval uz len preto aby mal nizsiu spotrebu a lepsi vykon a ko pisal benzik. Ak mas v poriadku vstrekovace a v dobrom stave motor nemas problem mat spotrebu okolo 5,5l/100km.

V tvojom pripade by som neriesil epica bo by si musel vela veci prehodit aj vstrekovace a trubky. Inak na citroen clube je spraveny pp na mechanicky bosch ale musis si to najst bo neviem stranku.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...