jofo Odesláno 14. únor 2011 Odesláno 14. únor 2011 Podla toho co potrebujes. Mercury market - polske lacnejsie veci co chvilu vydrzia. Nic na 10 rokov pouzivania. Celkom dobry vyber co sa tyka zariadenia do domacnosti. Ako lustre a take covinky do bytu. Hrozna obsluha. Najdes si tovar, potom musis niekoho najst z personalu, ukazat im co chces, oni si to zapisu, idu to pozriet do skladu ci to vobec maju. Cakas. Potom ze to maju a donesu to. Vyplnia ti taky listok a ty to ides zaplatit. Ked to zaplatis tak zas musis niekde odchytit personal, aby ti ten zaplateny tovar vydali. Baumax - drahy stavebny material, ale ked maju akcie tak sa da co to kupit. Skoro vsetko na jednom mieste a vyuzivam ten obchod ak mi v sobotu vecer pochybi vrecko cementu alebo chyba nejaky srobik ktory vecer v zeleziarstve nedostanem a potrebujem nieco dokoncit. Ako vecerna zachrana pri majstrovani super. Relativne ochotny personal a obcas narazis aj na predavaca co rozumie veciam. Neviem ci si chcel toto pocut. Citovat
jozefsv Odesláno 14. únor 2011 Odesláno 14. únor 2011 do merkury dodava zvacsa cina ako vsade inde Citovat
PEUGEOTIK307 Odesláno 16. únor 2011 Autor Odesláno 16. únor 2011 Idem sa sťahovať. Kúpil som nový byt a potrebujem zariadiť kúpeľňu. Tak som chcel poradiť. Dnes ma v Baumaxe skoro jeblo. Pozeral som tam v piatok plávačku za 6,69€. Dnes som ju chcel ísť kúpiť a dnešná cena bola 9,20€. Čo pri kúpe 70m je celkom zaujímavý rozdiel. A hlavne, že tam mali nálepku 10 000 dlhodobo zlacnených výrobkov. Citovat
Martin 1981 Odesláno 16. únor 2011 Odesláno 16. únor 2011 plavajuce a k.dlazba je skoro vsetko s polska a je jedno kde to kupis ale je rozdiel za kolko,kuk do obchodu kde predavaju plavajuce kukni vyrobcu cena v obchode cca 10e a v polsku to iste kupis za polovicu,nechapem preco na vsetky polske veci nadavate,aj tak je vsetko polsko a cina Citovat
PEUGEOTIK307 Odesláno 16. únor 2011 Autor Odesláno 16. únor 2011 Nie všetko: deti sú (teda mali by byť) slovenské. Citovat
xavier Odesláno 16. únor 2011 Odesláno 16. únor 2011 http://www.kronospan.sk/article.php?i_id_article=27 Citovat
Durko Odesláno 16. únor 2011 Odesláno 16. únor 2011 plavajuce a k.dlazba je skoro vsetko s polska a je jedno kde to kupis ale je rozdiel za kolko,kuk do obchodu kde predavaju plavajuce kukni vyrobcu cena v obchode cca 10e a v polsku to iste kupis za polovicu,nechapem preco na vsetky polske veci nadavate,aj tak je vsetko polsko a cina never tomu,poznám pár veci ktoré poliaci len prebaluju ale su z číny a zato su lacné Citovat
romik1 Odesláno 17. únor 2011 Odesláno 17. únor 2011 Ja robím s podlahami a dverami. V marketoch sa neoplati kupovať tovar, ktorý je vyrobený priamo pre market. V Baumaxe je to názov LaCulcura a v merkury je to v balikoch Merkury Market. Tie viem urcite ze niesu dobre. A ked maju kvalitne tak su aj drahe.Predavam polske podlahy aj dvere a uz 12 rokov. Je rozdiel Polske a polske a tak isto aj slovenske a slovenske. Napr. na polske dvere od nasho dodavatela nedam dopustit!!! a podlahy tak isto. Treba si dat pozor co kupujes. Tie lacne podlahy musia byt pre niečo lacné!!!!! Ak budes potrebovat poradit tak kludne napis. :papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.