Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Podla toho co potrebujes.

Mercury market - polske lacnejsie veci co chvilu vydrzia. Nic na 10 rokov pouzivania. Celkom dobry vyber co sa tyka zariadenia do domacnosti. Ako lustre a take covinky do bytu. Hrozna obsluha. Najdes si tovar, potom musis niekoho najst z personalu, ukazat im co chces, oni si to zapisu, idu to pozriet do skladu ci to vobec maju. Cakas. Potom ze to maju a donesu to. Vyplnia ti taky listok a ty to ides zaplatit. Ked to zaplatis tak zas musis niekde odchytit personal, aby ti ten zaplateny tovar vydali.

Baumax - drahy stavebny material, ale ked maju akcie tak sa da co to kupit. Skoro vsetko na jednom mieste a vyuzivam ten obchod ak mi v sobotu vecer pochybi vrecko cementu alebo chyba nejaky srobik ktory vecer v zeleziarstve nedostanem a potrebujem nieco dokoncit. Ako vecerna zachrana pri majstrovani super. Relativne ochotny personal a obcas narazis aj na predavaca co rozumie veciam.

Neviem ci si chcel toto pocut.

Odesláno

Idem sa sťahovať. Kúpil som nový byt a potrebujem zariadiť kúpeľňu. Tak som chcel poradiť.

Dnes ma v Baumaxe skoro jeblo. Pozeral som tam v piatok plávačku za 6,69€. Dnes som ju chcel ísť kúpiť a dnešná cena bola 9,20€. Čo pri kúpe 70m je celkom zaujímavý rozdiel. A hlavne, že tam mali nálepku 10 000 dlhodobo zlacnených výrobkov. :bacha

Odesláno

plavajuce a k.dlazba je skoro vsetko s polska a je jedno kde to kupis ale je rozdiel za kolko,kuk do obchodu kde predavaju plavajuce kukni vyrobcu cena v obchode cca 10e a v polsku to iste kupis za polovicu,nechapem preco na vsetky polske veci nadavate,aj tak je vsetko polsko a cina

Odesláno
plavajuce a k.dlazba je skoro vsetko s polska a je jedno kde to kupis ale je rozdiel za kolko,kuk do obchodu kde predavaju plavajuce kukni vyrobcu cena v obchode cca 10e a v polsku to iste kupis za polovicu,nechapem preco na vsetky polske veci nadavate,aj tak je vsetko polsko a cina

never tomu,poznám pár veci ktoré poliaci len prebaluju ale su z číny a zato su lacné

Odesláno

Ja robím s podlahami a dverami. V marketoch sa neoplati kupovať tovar, ktorý je vyrobený priamo pre market. V Baumaxe je to názov LaCulcura a v merkury je to v balikoch Merkury Market. Tie viem urcite ze niesu dobre. A ked maju kvalitne tak su aj drahe.Predavam polske podlahy aj dvere a uz 12 rokov. Je rozdiel Polske a polske a tak isto aj slovenske a slovenske. Napr. na polske dvere od nasho dodavatela nedam dopustit!!! a podlahy tak isto. Treba si dat pozor co kupujes. Tie lacne podlahy musia byt pre niečo lacné!!!!!

Ak budes potrebovat poradit tak kludne napis. :D:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...