wefa Odesláno 14. únor 2011 Odesláno 14. únor 2011 Zdravím, řeším nové kotouče a k tomu samozřejmě desky. Vaše doporučení co zvolit? Zda komplet ATE, popřípadě Brembo Max a jaké desky k tomu, Textar,ATE? Líbí se mi úprava Brembo proti korozi a také všeobecně Brembo je kvalita,jinak s ostatním nemám zkušenosti. Předem díky Půjde to na Peugeot 206 1.6 16V 80KW. [upravil dne 14/2/11 16:23 wefa] Citovat
godzila.01 Odesláno 14. únor 2011 Odesláno 14. únor 2011 Já bych volil ATE nebo kombinaci ZIMMERMANN + FERODO, toho prodávám spousty a je to suprový .... Samozřejmě můžu i nabídnout nějakou cenovou kalkulaci .... :papa Citovat
wefa Odesláno 14. únor 2011 Autor Odesláno 14. únor 2011 Na Zimmermanny jsem slyšel asi více negativ, než pozitiv :/ Ale samozřejmě vše beru s nadhedem. Vzhledem k tomu, že cena koutoučím ATE, pokud tedy budu brát ATE PD je obdobná jako Brembo, tak jsem na vážkách právě. Otázk je, jaké desky právě k Brembo? ATE komplet je pochopitelně obrá volba Citovat
godzila.01 Odesláno 14. únor 2011 Odesláno 14. únor 2011 To netuším, já třeba na ZIMMERMANN neměl zatím reklamaci nebo stížnost .... Hlavně moc lidí to sem ani nevozí, tak většina lidí ani neví co je to zač.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.