Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Tak pre tie disky za 250,- som siel do KE a par metrou pred cielom mi chlapik vola \"vraj jeden je ohnuty\" - fakt seriozne jednanie.

tak to ma mrzi, chcel som ich brat aj ja pre znameho, no nic mi do tel. nespominal :bacha

Odesláno

mal som napisanu dlhu odpoved (preco,naco zaco atd), ale kedze to je o diskoch, nebudem to tu zasierat, v skratke: je to ako majko1 poznamenal, len hlavne kvoli komfortu, jazdim deduskovsky:-)

[upravil dne 22/2/12 12:13 od merlin99]

Odesláno

@stefano: zla idea to neni, ale budem kupovat nove, ak sa rozhodnem, okrem toho nema tie co by som chcel - univers (ak som nedoplietol tie nazvy).

[upravil dne 22/2/12 12:21 od merlin99]

Odesláno

Zdar ! tady mam kola mesic po GO delal sem si ich sam piskovani plnic brouseni. lakoval to kamos v boxu podle mych predstav :mrk co vy na to ? su to ALESIO 8J 18\" ET42 . strikal sm ich proto ze bili poskrabane od nevim ceho a oxidoval hlinik pod lakem tak sem ich trochu vylepsil :roker gumi mam objednane 235/45 18\" mam ich zapsane v TP.

Jo ! a ty co bi mi ich chteli ukradnut tak to nepujde:bacha (doufam:)) protoze sem si delal poistne srouby na CNC takze tvar a rozmer sroubu je jen jeden a na jednim kole mam 2 druhy :roker

post-33353-14109622429605_thumb.jpg

[upravil dne 26/2/12 07:42 od FIZOLA]

[upravil dne 26/2/12 07:54 od FIZOLA]

Odesláno

Barva na tych kolech je grafitova perlet a hodne laku takze nebude to cerne auto a cerne kola to se mi neliby aj kdiz na fotce vypadaj jak cerne :D . stredove kritky se znakem alesio sem vymenil za vlastne vyrobene hroty z antikora a k temu sem jeste lesti vsechny sroubky po obvode doufam ze to stalo za to :D

post-33353-14109622429802_thumb.jpg

[upravil dne 26/2/12 07:43 od FIZOLA]

[upravil dne 26/2/12 08:03 od FIZOLA]

Odesláno

Zdravím všechny. Netušíte někdo, jak napsat 17-tky kola do TP Peugeotu 407 1.6HDI? Vím, že potřebuju vyjádření Peugeotu, že je to přípustná velikost a pak mi to na úřadě napíšou do TP, ale zkoušel to už někdo? Resp. je tu někdo z Vás, kdo dělá v Peugeotu a uměl by to????

Předem dík za info.

Odesláno

Promiň typový list ke kolům? To neznám. Kde to seženu, resp. koupím?? U Peugeotu nebo u nějakého specializovaného výrobce?

Dík za info, protože toto by byla dobrá cesta.

[upravil dne 27/2/12 18:21 od Miamoto1478]

Odesláno

pro- davidekcz . je to barva sediva na slunicku to vipada jinak v pokoji nejsou na to svetelne podminky pak poslu foto kdyz to bude na kare :)

Odesláno

davidekcz - tak tak cerna to je barvicka taky sem ji schanel dlouho a povedlo se :) nebylo lechke sehnat motor a barvu podle predstav :D

Odesláno

Tak se mi povedlo přesně co jsem chtěl.

No přiznám se v koutku duše jsem toužil po 2.7hdi ale to mi dívka zatrha :) potřebuju aby s tím taky jezdila a stím už se jí nechtělo.Ale jsem moc spokojen...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...