h4wk3y Odesláno 11. únor 2011 Odesláno 11. únor 2011 Ahoj kluci, temate co tu uz na toto tema byla jsme procetl, ale stejne se radsi zeptam znova. Potrebuju natahnout 5mm buzirku se 4ma vodicema od ridice az do ECU.... Jaka je nejsnadnejsi ci nejlepsi cesta(taham tempomatove kable)? Na xantia foru jsem naselze to Xantik tahal ECU->blatnik->A sloupek->okolo ventilatoru->a je u ridice... Da se to taky tak na 406ce? A co vse musim odstrojit? Dokazu to nekudy prostrcit od ridice okolo ventilatoru ke spolujezdci aniz bych musel cokoliv rozdelavat? A pak kudy do toho A sloupku (predpokladam, ze a sloupek je sloupek mezi prednimi dvermi a prednim blatnikem?)? Nebo je nejaka lepsi cesta? Diky vsem za rady... tohle je vec, ze ktere mam hruzu, abych to nekde protahnul a nikde nic neurval/neznicil... Jeste jednou dekuju... Citovat
janou Odesláno 12. únor 2011 Odesláno 12. únor 2011 Neviem ci si dobre pamatam ale nad pedalmi by mala bit gumova priechodka s kablami. natahoval som tadial cidlo alarmu. Cez stredovy stlpik je to bez problemov. Citovat
h4wk3y Odesláno 12. únor 2011 Autor Odesláno 12. únor 2011 ano, nad pedaly je obrovska gumova pruchodka, kde je asi milion kabelu, ale jak jsi skrze ni dostal ty sve? me prijde, ze je to uplne fest a vubec se skrzni ni nemuzu dostat... co/kde je stredovy stlpik? Diky Ted jsem na to koukal v aute, ze bych to natahnul tim blatnikema a taky netusim kudy se dostat do toho sloupku... Oddelala jsem takovy plast uplne vpravo od nohou spolujezdce, ohnul jsem koberecek a vidim tam asi jen pruchodku do dveri a nic vic... :-/ Takze fakt nevim kudy kam... Diky za kazdou radu Citovat
janou Odesláno 12. únor 2011 Odesláno 12. únor 2011 Na pretiahnutie som pouzil zvaraci drat natrety indulonou.Urobil som na konci slucku vodice som prestrcil a zaistil izolacnou paskou proti uvolneniu .Natrel som to indulonou nech sa to smyka. Islo to ztuha ,ale islo. Citovat
h4wk3y Odesláno 12. únor 2011 Autor Odesláno 12. únor 2011 tak jsem to zkousel a tam neprotahnu ani n... nejake jine napady? Citovat
Benžík Odesláno 12. únor 2011 Odesláno 12. únor 2011 Vedle lanka plynu se dá provrtat díra na protazení kabelů, mam jí provrtanou. Citovat
shark734 Odesláno 12. únor 2011 Odesláno 12. únor 2011 pod tym plastom co je pod celnym oknom a stieracmi bude urcite nejaka gumova zaslepka ...aj na 307 su, len som tu gumu vytlacil, natiahol tam kabel v hadičke a dieru zasilikonoval Citovat
h4wk3y Odesláno 12. únor 2011 Autor Odesláno 12. únor 2011 nakonec jsem nasel primo v nohach spolujezdce uplne uprostred, kousek pod kobereckem krasna prazdna pripravena pruchodka... a drat vylezl prakticky primo za ECu, jen o kus niz... takze supr Stejne diky vsem za rady... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.