godzila.01 Odesláno 19. únor 2011 Odesláno 19. únor 2011 Milan134 : Tak to jsi použil tohle ... http://shop.navaseauta.cz/Autokosmetika/QUIXX/Quixx-Scratch-Remover-2x25g-odstranovac-skrabancu-lak.html ale to je na lak, to co jsem linkoval výš je na sklo a plasty ... :papa Citovat
Milan134 Odesláno 19. únor 2011 Odesláno 19. únor 2011 No ono v principe ide o brusenie takze aj henta brusna pasta co som pouzil splnila svoj ucel ale dobre ze si napisal,na okne mam taky mali skrabanec dalo by sa povedat ryhu tak skusim potom mozno hento objednat ze co to spravi;) Citovat
godzila.01 Odesláno 20. únor 2011 Odesláno 20. únor 2011 Jo takže všichni vesměs tím co sem vám tu linkoval ... Jo jinak mám ty \"sajrajty\" na netu nejlevnější, tak když budete potřebovat klidně objednávejte ... :papa http://shop.navaseauta.cz/Autokosmetika/QUIXX/ Citovat
dzigi Odesláno 20. únor 2011 Autor Odesláno 20. únor 2011 Ahoj tak já jsem nejdříve použil brusný papír 1200 pak 1500 a nakonec jsem to ještě přebrousil přáškovým prostředkem REAL potom už jenom vyleštil EXTREME NANO TECH. Ten výsledek je super akorád, že to světlo už je trošku zežloutlé a zmatnělé zevnitř, kdyby nebylo tak vypadá jako nové! Dejte foto jak se vám to povedlo!! Citovat
Lví-ček Odesláno 23. březen 2011 Odesláno 23. březen 2011 Ahoj, dneska si mechanik všimnul mého zašlého levého předního světla. není poškrábané ani od kamínků. Vážně stačí umýt a rozleštit tempem? Nerad bych něco pokazil. Pohled na přední světlo už mě štve hodně dlouho. Citovat
Existujuci Odesláno 25. březen 2011 Odesláno 25. březen 2011 Koupil jsem nové a je to paráda. Za kolko? Citovat
Existujuci Odesláno 25. březen 2011 Odesláno 25. březen 2011 Ahoj, dneska si mechanik všimnul mého zašlého levého předního světla. není poškrábané ani od kamínků. Vážně stačí umýt a rozleštit tempem? Nerad bych něco pokazil. Pohled na přední světlo už mě štve hodně dlouho. Tempo pomoze,tak na 3 mesiace. Ja to mam tiez cele zasle,hlavne PP svetlo. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.