Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Zrychlený srdeční puls + deprese, úzkost, strach

Recommended Posts

Odesláno

Mužež se stavit u mně!!!!! Mám s timhle dost zkušeností... Momentalne doma prožívam podobne..sice mnohdy horší věci..ale muzez se u mne v Povrlech stavit na pokec a pokecat..aspon se zas nekomu pochlubim co sem stihl udelat a tobe třeba nějakym způsobem pomohu :P ahoj marcel:)

• O 3 týdny později...
Odesláno

Lukáš - chodil jsem s holkou, co trpěla na tyhle deprese a žádná sranda. Brala kolik let na to prášky (antidepresiva) a i tak mi často doma brečela. Nakonec jsem se ní kvůli tomu rozešel.

Zeptej se na to tý psycholožky, jestli by nepomohly nějaký antidepresiva. Vím, že je to svinstvo, ale někdy to holt nejde jinak.

Každopádně je důbležitá \"psychická hygiena\" - klid, pozitivní věci - komedie, dobrý knížky; pohyb a chodit mezi lidi - zdravý a mladý.

Nenakopla tě k tomu nějaká látka?

[upravil dne 18/4/11 20:41 MSG]

Odesláno

ja beru antidepresiva ted uz 5 mesicu a musim rict ze posun k lepsimu je fakt znat. Nejaky deprese nebo breceni to nebyl muj pripad nicmene mel jsem uzkostny stavy a spatne zvladal stresovy situace, spatne spal atd. S psychickou hygienou naprosto souhlasim - dulezity je delat si radost, spatny veci si nepripoustet, snazit se bejt optimista .. A hodne spat a hodne sportovat :)

Odesláno

Sport zažene hodně takovýchto věcí :) když se necítím \"vnitřně\" dobře nebo mám nějaké starosti, tak si jdu zaběhat, nebo jen tak projít přírodou. Vždy mi to pomůže ;)

Odesláno

Lukáš a Stibto, držím moc palce. Depky jsou blbej problém, se kterým se musí zatočit. Mám to ve své blízkosti a všichni musíme být silní, abysme to přemohli.

Lukáš a Rejty, klidně můžem na pokec na pivečko. Jsme všichni z UL, myslím, že by i strejda Wooody přijel.....

Odesláno

Zdarec. Tak jsem byl na druhej sezení. Zatím pořád nějaké testy. Další sezení mám 9 května. Jinak od včerejška marodím, mám angínu beru anibiotika. Je to promě dost depresivní. Mám horečky a nic mně nebaví. Doktor mi napsal Diazepam 5mg. Má stím někdo zkušenosti? Říkal abych ho bral každé ráno, ale to se mi zase nechce. I v lékárně říkala abych ho bral jenom při potížích, že by ho každý den prý nebrala. Tak nevím.

Odesláno

Tak od záchranáře pražské záchranky jsem teď dostal zprávu že by to používal tak jak řekla lékárnice - Diazepam tlumí centrální nervový systém, tudíž se používá jako sedativum, a taky jako svalový relaxans pri křečích. Navíc na něm vzniká velmi lehce silná závislost.

Odesláno

Nemocnej jsem byl v unoru depresivni to bylo docela no .. clovek se dokaze nejak zabavit par dni ale pak uz je to vopruz .... :( s Diazepamem zkusenosti nemam ja beru uz pul roku ten Zoloft a spokojenost ... zvykl jsem si vzit si kazde rano 1,5 tabletky je to uz soucast ritualu nezapominam na to a problem s tim nemam. A citim se lip ...

Odesláno

Stiblo: Ty chodíš k psychyatrovi nebo k psycholožče? Ja ani nevím jestli může napsat psycholožka léky. A po těch práškách co bereš, můžeš po nich normálně řídit? Já vím že po Lexaurani a Diazepamu nesmíš řídit a dělat v práci u strojů na kterých potřebuješ zvýšenou pozornost.

Odesláno

měl jsem teď taky dost blbý období a ještě pořád mám. rozvod, problémy s bejvalkou, věčný boj o dceru a tak... Už to trvá taky nějakej pátek, 1,5 roku a dost mě to vyčerpává, zezačátku taky stavy nanic. Hodně mi pomohlo bejt s lidma, bavit se, zajít do hospůdky a vyřádit se. Našel jsem si spoustu koníčků, vytáhl jsem z půdy zas kytaru a hraju, dal jsem se na geocaching, koupil jsem bouraný auto, rozebral a rozprodal, prostě se snažim na to nemyslet.

Nejhorší je, že když je to všechno vcelku dobrý, tak se zas ozve bejvalka a dělá problémy. prostě pořád dokola

Nejlepší lék na to všechno je zapomenout, čas, kamarádi a koníčky. Prostě nemít na to v hlavě prostor....

Odesláno

Lukáš406 : k oběma .. k psycholožce pokecat, k psychiatričce (méně často) prokonzultovat další užívání Zoloftu ...

kveton : souhlasim naprosto, clovek si musi nacpat do zivota neco jinyho, konicka nebo tak .. a na problemy se snazit tolik nemyslet, nezit jima. Samozrejme pokud uz je to fakt hardcore neda se asi nic delat. Ale komu se to stane - nestydte se za to ze musite vyhledat pomoc profesionala (doktora) ! Od toho ty lidi jsou.

Odesláno

to souhlasim, už jsem taky přemýšlel, že jejich služby využiju, al ezatám je to v mezích.

Jednou jsem dokonce kvůli práci byl u psycholožky na pohovoru a popravdě jsem si u ní tak bezvadně pokecal a psychicky odpočinul, že na to dodneška vzpomínám. A to byl jen pohovor!!

Odesláno

Ano to proto ze tihle lide casto pomuzou uz tim ze naslouchaji ... Muzes mluvit naprosto o vsem, jsou vazani lekarskym tajemstvim .. A to co clovek muze rict jen malokomu psychologovi sveri bez obav z nasledku. Je to super pocit \"vykecat se\".

Odesláno

taky jsem byl včera venku celej den s přítelkou (sice bych jí včera asi taky zakroutil krkem, ale ... :) )

byl jsem sice v bance, kde mi vypočítali penále na nehorázný prachy za převzetí úvěru (majetkový vyrovnání), ale pak jsem si byl pro lístky na Cimrmana a pak hurá na pivečko do Riegrových sadů, bylo krásně, takže energie dočerpána ;)

Odesláno
Ano to proto ze tihle lide casto pomuzou uz tim ze naslouchaji ... Muzes mluvit naprosto o vsem, jsou vazani lekarskym tajemstvim .. A to co clovek muze rict jen malokomu psychologovi sveri bez obav z nasledku. Je to super pocit \"vykecat se\".

Oni jsou totiž profesionálně hodní. Taky jsem už jejich služeb využil.

Odesláno

Zdarec. Tak poslení 2 dny je to horší a horší. Dříve to začínalo k večeru, teď už to začíná od rána. špatné dýchání, bolesti nastranách na bocích , nemám ani chuť k jídlu. Já už opravdu nevím co mám dělat.:(

[upravil dne 22/4/11 11:07 Lukáš406]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...