Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

jen tak mimo soutěž,kde najdu termostat na mém voze a je tam nějaký větší problém s výměnou.?? a ještě dotaz máte nějaký typ na termostat..dobrý,špatný,značka,originál..

Odesláno

Na můj mototr se dělaly dva typy... 83 a 89 stupnů, jelikož mi motor přišel studenej, tak jsem ten původní 83 nahradil novým 89 a od té doby je to super.

Teplota motoru po chvili vyjede na cca 85 a pohybuje se od 85 do 95 stupnu.

Odesláno

komoru termostatu najdeš na horní hadici chladiče--na straně u motoru, horní víko komory termostatu drží tři šrouby (shora), kup zn. Wahler,jdou i dopasovat jiné termostaty z jiných aut--(se stejným stupněm otevření)

[upravil dne 10/2/11 12:28 ozzy56]

Odesláno

to mi dneska nabízely taký..83°Cnebo 89°C tak jsem nevěděl který se hodí víc..89°C asi víc topí,ale opravdu nevím který..:myslim

• O 1 měsíc později...
Odesláno

zdravím je možný že je špatný termostat?když normálně jedu i třeba dálku tak se mi auto ohřeje jen na 70 a třeba když stojím v koloně tak mi to stoupne na 80 ale pak když zase jedu tak mi to pujde zase na 70,mám 1.9 td sice peugeot 406,ale sestra co má 306tku se stejným motorem tak ji to dělá taky,čidlo teploty vody asi těžko co?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...