Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Cau klubaci, kolik by si vzal servis za pretesneni motoru . hlava je ok jen tesneni pod ni skoro ko plus teda i driky a zabrus ventilu a gufera , sestelovani rozvodu a ventilu , rozvody taky ok pred rokem menene , kolik za to??? A jeste kolik by stala vymena ventilu . Do servisu nejdu mam znameho soukromnika ale tak zajimalo by me kolik si mam pripravit .diy vsem za odpoved motor KFX 1.4 i sport 55kw r.v.2000

Odesláno

no, já nějak nechápu proč se toho známého nezeptáš??, aspon já to tak u známých dělám, když je to ofiko servis, dá mi zakázkový list, takže vždycky vím dopředu, kolik cca budu platit...

Odesláno
mě když dělali těsnění pod hlavou,tak sem měnil,gufera na ventilech,těsnění pod hlavu,těsnění pod víko ventilů,simering na vačce a klice,rovnou rozvody,olej
kolik jsi za to dal
Odesláno

jinak ja jsem objednavaů set tesneni z anglie... bylo tam:

tesneni pod hlavu

gufera na vacku

gufera ventilu

tesneni vika ventilu

tesneni na saci potrubi

tesneni na vyfuk

pasta na termostat

srouby do hlavy

cena 1100kc i s postou

takhle se setri...srovnani hlavy a zabrouseni ventilu u znameho co dela vsechny hlavy v Plzni.

chteli by i voditka na ventily, jelikoz jsou bronzove a to je mrdka...

Odesláno

tipuju tak 4-5 no spis 5... mozna i o trochu vic...je v tom jeste olej pokud nemas menenej a chladici kapalina....myslim si tak ve ctvrtek odevzdat a v pondeli k tobe zpatky...treba...to by melo vyjit..nebo v nedeli...ale musim vykoumat kdy

Odesláno
cau, tak promin neudelam to...bratrova zena mela nehodu, takze oprava auta v garazi...to je ted prednejsi..promin

tesneni sada:

http://cgi.ebay.co.uk/106-205-206-306-PARTNER-1-4-8V-HEAD-GASKET-SET-BOLTs-/310194333700?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item483905e804

18+14*30=960 kc i s postou do cr

Je to je skoda ja s tim uz pocital , prasule pripraveny .kdybys si si to nahodou rozmyslel tak ja mam garaz taky mohlo by se to udelat u me jeden den vyndat pak pockat na hlavu a nandat zase tak pul dne , no jak budes mit cas, me by to teda fakt bodlo.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...