Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

to je avatar, v svem profilu,kde sis nastavil i ten obrazek v podpisu,takje kolonka avatar a tam vlozis foto. ale ma predepsany rozmery,ty ted z hlavy nevim.

Odesláno

spis naopak, sviti to moc. Ale myslim, ze je tam regulace, kolega to na aute mel a docela si to pochvaloval, vypadalo to i celkem pekne, ale te prace co s tim mel, aby to tam dostal! Na druhe auto uz si to ale nedal.

EDIT: jo a vysokonapetovy menic docela piska. Nicmene kdyz bezi motor a radio, tak to neslysis.

[upravil dne 3/2/11 15:05 f3Rd@]

Odesláno

sory za :xvul nedaju sa proste tie zlte ziarovky vymenit za biele ?.......myslim ze by to vyzerali 30x lepsie ked v klasickich budikoch to zmenis zo zlteho na biele a s cervenou rucickou....

Odesláno

da sa to ale tie budiky maju na sebe ešte taku oranžovu ako keby foliu takže tu musiš jemnym šmirglom zbrusiť a pak to až zmeni farbu na bielu :)

Odesláno

Chtel bych videt bile zarovky :D Kdyby existovaly tak neni co resit.. zluta vrstva se obrousi.. sice vim ze 206ka ma bile podsviceni ale priznam se ze nevim jak je toho docileno.. a krom toho porad po obrouseni je problem s rovnomernosti podsvitu..

Odesláno

tak ako 206 budiky na oraznžovo sivetia a ma tam obyčajne žiarovky :) a myslim že posvit s tými žiarovakami tam je clekom rovnomerny protže to plexisklo pod tým je take divne zdrsnene podla budikov a tým je zabespeči celkom dobry lom svetla aby tam nesvietili len tečky .....ale zase neni to perfektne s tými diodami a najlepšie s rozptilkami by to bolo lepšie spraviť :)

a ja zase nevim jak je docilene to, že ja som menil budiky lebo tie prve som mal pokaze, no ale prve svietili na oranžovo a ked som vymenil za tie čo mám tak tie svietia krasne na červeno :) ako mne sa to lubi, som to take chcel ale nechapem ako to može byť červene ked všetky su robene na oranžovo :) a neni tam žiadna folia ani ine žiarovky ani nič :D ale tak sranda :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...