ujomarian Odesláno 1. únor 2011 Odesláno 1. únor 2011 Zdar všetkym, mam taky problem : ráno pri vložení kluča mi na displeji zobrazilo \"deaktivovany airbag spolujazdca\" a pristrojova doska sa nerozsvietila a ani ručičky sa nepohli - auto bezproblémov naštartovalo, všeko okrem tohoto funguje iba budiky so vsetkymi kontrolkami su nefunkčne. Dal som to do servisu s vysledkom - výmena pristrojovej dosky (budikov). Má niekto nápad či sa to dá doma prepájkovať, prípadne kto v okolí čadce do 100 km aj CZ, PL by to vedel opraviť? Prípadne ako by to bolo s výmenou za použitý z iného auta? nemá to niekto funkčné na predaj? Auto : P206 SW 2.0 HDi, r.v. 2002 ak bude treba VIN kod napíšem [upravil dne 7.2.2011 10:20 ujomarian] Citovat
ujomarian Odesláno 7. únor 2011 Autor Odesláno 7. únor 2011 Zdar všetkym, tak po slabsom infarkte a naslednom predýchaní cifry 419 € za nové budíky ktoru mi s usmevom na tvari povedali v peugeot servise som zohnal použite za 40 €, výmena jednoduchá - budiky fungujú a aj kontrolka spolujazdcovho airbagu zhasla, sice som za nimi precestoval 300 km (Tvrdomestice) ale za tu cenu ... Citovat
KapriQ Odesláno 7. únor 2011 Odesláno 7. únor 2011 No tak to je super ale hentaku palku len za budiky ? Oni fakt nie su kompletny ... Citovat
pastorek Odesláno 7. únor 2011 Odesláno 7. únor 2011 Možno by stálo za úvahu dať tie staré pozrieť vo firme www.autokluce.sk . Pri ceste do Blavy (ak chodíš) alebo im ich poslať. Podľa všetkého by ich vedeli opraviť za rozumnú cenu potom ich môžeš dať späť alebo predať. V prípade nerentabilnej či nemožnej opravy je to maximálne cena poštovného. Citovat
aur77 Odesláno 7. duben 2011 Odesláno 7. duben 2011 len pre informaciu, autokluce.sk som skusal, a tam si za tuto \"opravu\" pytali 80 EUR bez DPH. Nakoniec som tych niekolko studenych spojov zvladol s klasickou pajkovackou aj s montazou a demontazou za cca hodinu a to som vo tychto elektrikarskych zalezitostiach uplny amater. Tazko povedat ci skusaju nevedomost niektorych ludi, alebo su proste chamtivi..... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.