Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdar všetkym,

mam taky problem :

ráno pri vložení kluča mi na displeji zobrazilo \"deaktivovany airbag spolujazdca\" a pristrojova doska sa nerozsvietila a ani ručičky sa nepohli - auto bezproblémov naštartovalo, všeko okrem tohoto funguje iba budiky so vsetkymi kontrolkami su nefunkčne. Dal som to do servisu s vysledkom - výmena pristrojovej dosky (budikov).

Má niekto nápad či sa to dá doma prepájkovať, prípadne kto v okolí čadce do 100 km aj CZ, PL by to vedel opraviť?

Prípadne ako by to bolo s výmenou za použitý z iného auta? nemá to niekto funkčné na predaj?

Auto : P206 SW 2.0 HDi, r.v. 2002 ak bude treba VIN kod napíšem

[upravil dne 7.2.2011 10:20 ujomarian]

Odesláno

Zdar všetkym,

tak po slabsom infarkte a naslednom predýchaní cifry 419 € za nové budíky ktoru mi s usmevom na tvari povedali v peugeot servise som zohnal použite za 40 €, výmena jednoduchá - budiky fungujú a aj kontrolka spolujazdcovho airbagu zhasla, sice som za nimi precestoval 300 km (Tvrdomestice) ale za tu cenu ... :roker

Odesláno

Možno by stálo za úvahu dať tie staré pozrieť vo firme www.autokluce.sk . Pri ceste do Blavy (ak chodíš) alebo im ich poslať. Podľa všetkého by ich vedeli opraviť za rozumnú cenu potom ich môžeš dať späť alebo predať. V prípade nerentabilnej či nemožnej opravy je to maximálne cena poštovného.

• O 2 měsíce později...
Odesláno

len pre informaciu, autokluce.sk som skusal, a tam si za tuto \"opravu\" pytali 80 EUR bez DPH. Nakoniec som tych niekolko studenych spojov zvladol s klasickou pajkovackou aj s montazou a demontazou za cca hodinu a to som vo tychto elektrikarskych zalezitostiach uplny amater. Tazko povedat ci skusaju nevedomost niektorych ludi, alebo su proste chamtivi.....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...