Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
ahojte lidičky nechal jste si někdo udělat autopotahy na 307 Sw jestli ano tak kde a za kolik a popřípadě prosim o foto jak vypadají děkuji
Pokuď máš Pežotka rok výroby 04/2001 DO 2005, tak ušijí na objednání fy: AUTOPOTAHY TASO v Mladé Boleslavi.Cena kompletu pro celé vozidlo je 3 200 Kč. Samozřejmně s atestem. Mám je mohu jenom doporučit,jenom ta cena je trochu vyšší....
Odesláno
šlo by přiložit aji foto jak to vypadá předem diky
Doporučuji internetové stránky fy: AUTOPOTAHY TASO zadej do int. vyhledavače,objeví se ti na stránkách firmy kde budeš mít mnoho nabídek a vzorů včetně barvy.
Odesláno
to ano diky to sem vyhledal ale zajimalo by mě docela jak to vypada v autě z potahama :-)
Ve foto dokumentaci neposloužím, parkuji na druhé straně města,ale mohu jenom říci ,že podahy sednou jako holá prdel na hrnec...:)
Odesláno

taky doporočuju potahy z taso od nás si je tam nechalo dělat víc lidí a spokojenost, já je skoro po dvou letech reklamoval, v jednom místě u řidiče povolily švy a oprava proběhla bez problémů do druhého dne

Odesláno

opravdu nikdo nemáte vyfocené potahy jak to vypada v autě :-( docela by mě zajímalo jak vypadaji ty potahy v zadu u těch stolečku atd.

[upravil dne 2.2.2011 17:45 ZdenekN]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...