ZdenekN Odesláno 30. leden 2011 Odesláno 30. leden 2011 ahojte lidičky nechal jste si někdo udělat autopotahy na 307 Sw jestli ano tak kde a za kolik a popřípadě prosim o foto jak vypadají děkuji Citovat
vousac Odesláno 30. leden 2011 Odesláno 30. leden 2011 ahojte lidičky nechal jste si někdo udělat autopotahy na 307 Sw jestli ano tak kde a za kolik a popřípadě prosim o foto jak vypadají děkuji Pokuď máš Pežotka rok výroby 04/2001 DO 2005, tak ušijí na objednání fy: AUTOPOTAHY TASO v Mladé Boleslavi.Cena kompletu pro celé vozidlo je 3 200 Kč. Samozřejmně s atestem. Mám je mohu jenom doporučit,jenom ta cena je trochu vyšší.... Citovat
ZdenekN Odesláno 30. leden 2011 Autor Odesláno 30. leden 2011 šlo by přiložit aji foto jak to vypadá předem diky Citovat
vousac Odesláno 30. leden 2011 Odesláno 30. leden 2011 šlo by přiložit aji foto jak to vypadá předem dikyDoporučuji internetové stránky fy: AUTOPOTAHY TASO zadej do int. vyhledavače,objeví se ti na stránkách firmy kde budeš mít mnoho nabídek a vzorů včetně barvy. Citovat
ZdenekN Odesláno 30. leden 2011 Autor Odesláno 30. leden 2011 to ano diky to sem vyhledal ale zajimalo by mě docela jak to vypada v autě z potahama :-) Citovat
vousac Odesláno 30. leden 2011 Odesláno 30. leden 2011 to ano diky to sem vyhledal ale zajimalo by mě docela jak to vypada v autě z potahama :-)Ve foto dokumentaci neposloužím, parkuji na druhé straně města,ale mohu jenom říci ,že podahy sednou jako holá prdel na hrnec... Citovat
georgegg Odesláno 31. leden 2011 Odesláno 31. leden 2011 taky doporočuju potahy z taso od nás si je tam nechalo dělat víc lidí a spokojenost, já je skoro po dvou letech reklamoval, v jednom místě u řidiče povolily švy a oprava proběhla bez problémů do druhého dne Citovat
ZdenekN Odesláno 2. únor 2011 Autor Odesláno 2. únor 2011 opravdu nikdo nemáte vyfocené potahy jak to vypada v autě :-( docela by mě zajímalo jak vypadaji ty potahy v zadu u těch stolečku atd. [upravil dne 2.2.2011 17:45 ZdenekN] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.